Witam mamy z Pragi, ja mieszkam niedaleko Ronda Wiatraczna, ostatnio dzieci chore, ja w zaawansowanej ciąży już ruszać się ledwo mogę :-) i dopada mnie depresja zimowa i przedporodowa, w dodatku nie mam do kogo buzi otworzyć, oprócz dzieci oczywiście, z chęcią się z Wami zapoznam 
reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
witamy nowa Mamusie z Pragi
fajnie ze masz juz 2 dzieciaczkow :-) ja jestem w pierwszej ciazy i bede miec coreczke
a ty?
moze po porodach zrobimy spacerki mam z Pragi
hehe
zycze zdrowia dla dzieciaczkow...teraz taki okropny sezon na wirusa...a gdzie bedziesz rodzic?
moze po porodach zrobimy spacerki mam z Pragi
Serdecznie zapraszamy na Radzymińską 129 i na Twojemalenstwo.pl -wszystko dla Twojego dziecka Zamówisz przez internet a odbierzesz osobiście lub dowieziemy za drobną opłatą. Rzeczy potrzebne do szpitala można odbierać całodobowo ( np laktator )
Czesc dziewczyny 
Pisalam jeszcze jak bylam w ciazy pare postów. Ale jakos ucichlo potem i sie nie odzywalam.
Ja juz mam dziecinkę przy sobie. Liczyłam na chłopaczka ale w 34 tygodniu okazalo sie ze bedzie dziewczynka.
Moja Mariczka urodzila sie 16 lisopada ( termin na 17). Mialam watpliwosc cd szpitala ale wybralam praski i powiem wam dziewczyny ze opieka jest tam REWELACYJNA!!! Naprawde nie zaluje. personel przemily, wogole wszytsko super
Jak przygotowania do swiat ??
Pisalam jeszcze jak bylam w ciazy pare postów. Ale jakos ucichlo potem i sie nie odzywalam.
Ja juz mam dziecinkę przy sobie. Liczyłam na chłopaczka ale w 34 tygodniu okazalo sie ze bedzie dziewczynka.
Moja Mariczka urodzila sie 16 lisopada ( termin na 17). Mialam watpliwosc cd szpitala ale wybralam praski i powiem wam dziewczyny ze opieka jest tam REWELACYJNA!!! Naprawde nie zaluje. personel przemily, wogole wszytsko super
Jak przygotowania do swiat ??
kasiulka85
ooo Violett, pojawiłaś się
fajnie że ty juz rozpakowana
opowiedz cos wiecej, jak tam niunia sie czuje, jak sobie radzisz w nocy, czy mała daje popalic?
ja tez bede miec dziewczynke
ale to ciekawe jak oni sie u ciebie pomylili, jak z chlopca i jego siusiaka nagle zrobila sie pipka?
hehe bo rozumiem ze z dziewczynki moze sie zrobic chlopiec ale odwrotnie?
moja przygotowania do swiat trwaja, wlasciwie prezenty juz kupione,korzystam z brzucha w kolejkach ale sie mecze i sapie juz jak foka bo dluzszym chodzeniu;/ na wigilie zrobie pewnie sernik, moze rybe po grecku i jakas salatke
ja tez bede miec dziewczynke
moja przygotowania do swiat trwaja, wlasciwie prezenty juz kupione,korzystam z brzucha w kolejkach ale sie mecze i sapie juz jak foka bo dluzszym chodzeniu;/ na wigilie zrobie pewnie sernik, moze rybe po grecku i jakas salatke
Kasia mi nikt nigdy nie powiedział ze nosze chłopca, tylko ja bardzo chciałam. I dopiero w 34 tygodniu dowiedzialam sie jaka płec
No i dziewczyneczka. Ale teraz jak tak mysle to nie mam pojecia jak ja chcialam chlopca. Ona jest taka cudowna 
Niunia czuje się dobrze, własciwie nie jest az tak bardzo meczaca, na poczatku budzila sie tylko na jedzonko ale teraz juz zrobila sie pannica i nie chce tyle spac. Potrafi w ciagu dnia spac po pol godzinki ze 3 razy a tak oczka otwarte i chce zeby do niej gadac, spiewac, przytulac wiec juz teraz wiecej roboty jest przy niej.
A w nocy to roznie, czasami ma tak ze spi ladnie, a czasami tak ze budzi sie o 1 i do 4-5 nie spi
Ale dajemy rade. Nie jestem jakos bardzo zmeczona. Normalnie funkcjonuje 
U mnie prezenty tez juz kupione i popakowane
Teraz trzeba sie zabrac za sprzatanie
Ojoj ciezko bedzie 
Oj tak Kasiu korzystaj z tego przywileju bo ja teraz juz musze stac w wielgachnych kolejkach
Niunia czuje się dobrze, własciwie nie jest az tak bardzo meczaca, na poczatku budzila sie tylko na jedzonko ale teraz juz zrobila sie pannica i nie chce tyle spac. Potrafi w ciagu dnia spac po pol godzinki ze 3 razy a tak oczka otwarte i chce zeby do niej gadac, spiewac, przytulac wiec juz teraz wiecej roboty jest przy niej.
A w nocy to roznie, czasami ma tak ze spi ladnie, a czasami tak ze budzi sie o 1 i do 4-5 nie spi
U mnie prezenty tez juz kupione i popakowane
Oj tak Kasiu korzystaj z tego przywileju bo ja teraz juz musze stac w wielgachnych kolejkach
kasiulka85
aaaa rozumiem juz z tą płcią
to fajnie ze wszystko dobrze u was i ze malutka jest grzeczna
ja tez juz nie moge sie doczekac jak zobacze swoją
chce juz w koncu zobaczyc jak wyglada
bo nie moge sobie jej wyobrazic
a jak przezylas porod? mialas znieczulenie? opowiedz troszke 
dziubasek08
Violett gratuluję
)) Koniecznie napisz nam o porodzie
Czy po porodzie wynajmowałaś prywatną salę?
Kasiulka Ty to się trzymaj jeszcze
Przygotowania do Świąt skończyły się u mnie na etapie zamówienia prezentów
Od dziś zaczynam akcję sprzątanie, w ramach możliwości przy moim rocznym rozrabiaku....Pieczenie i przyrządzanie potraw zostawiam na środę i czwartek bo w czwartek wieczorem wyjeżdżamy do rodziny.
Kasiulka Ty to się trzymaj jeszcze
Przygotowania do Świąt skończyły się u mnie na etapie zamówienia prezentów
kasiulka85
dzisiaj idę na USG 4D!!! trzymajcie kciuki żeby mała się odwróciła buziakiem do mnie i żebyśmy mogli ją w końcu zobaczyć!

reklama
Dziewczynki wkleje opis porodu ktora napisalam na forum listopadowym 
Ale to w osobnym poscie
Dziubasek nie wynajmowalam sali po porodzie
Kasia trzymam kciuki,koniecznie wklej nam potem zdjecie
To i ja pokaze swoja Marike
Ale to w osobnym poscie
Dziubasek nie wynajmowalam sali po porodzie
Kasia trzymam kciuki,koniecznie wklej nam potem zdjecie
To i ja pokaze swoja Marike
Załączniki