reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

Dziubas - trzymamy kciuki,daj znac co ginek powiedział

a mam pytanko, moja siostra zrobila tiramisu,napewno pyszne...czy moge je zjesc?napewno ma surowe jajka :(

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję, że 13.01. urodziłam JULIĘ WIKTORIĘ :) :) :) Mała ma żółtaczkę fizjologiczną ale w 3 dobie nas wypisali i teraz na kontrolę do poradni. Cieszę się, że nie musiała być naświetlana pod lampami bo chyba by mi serce pękło jak bym na to patrzyła.
Poród ogólnie bardzo dobry, udało się bez nacięcia krocza więc odrazu po porodzie mogłam siedzieć, przy bardziej bolesnych skurczach brałam odrazu zz, niestety przestawało działać przy partych a nie można było na tym etapie podać kolejnej dawki, parte więc trochę czułam ale poszło bardzo szybko :) :) :) Ogólnie jestem przeszczęśliwa z córci.

dziubasek08 to już niedłuo powodzenia .....

kasiulka85 nie znam takiego sposobu ale wydaje mi się, że najważniejsze żebyś teraz odpoczywała i się nie denerwowała, dzieci przed samym porodem też się odwracają

mila mamo to super że urodzilas corcie!!!gratuluje!!! pisz co i jak tam sobie radzicie, no i wklej swoja gwiazdke:) a w jakim szpitalu rodzilas?widze ze jestes zadowolona:) super, zazdroszcze Ci :)

Mila_mama gratuluje coreczki...wlasnie wklej zdjecie malutkiej:tak:

To teraz jeszcze Dziubasek i Kasiulka nam zostaly;-)

reklama
Do góry