Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
okna mi M umył w ubiegłym tygodniu a resztę jakoś szybko przelecę odkurzaczem i już.
:-)od paru dni juz w domku jestesmy z maluszkiem, .

A my dzionki spędzamy na dworku. Nareszcie upragnione ciepełko.:-) Tylko kiedy ja zdąrzę posprzątać.![]()

donkat to mi by chyba najbardziej środa albo czwartek pasowały.
A my dziś jedziemy do teściów. Tort mi wyszedł jakiś koślawy, przechylił się na jedną stronę i nie da się wyprostować :-) Ja nie wiem jak babcie Waszych maluchów ale moja jest baaardzo wylewna, i czasami mam wrażenie że wręcz mi wyrywa Antka z rąk żeby sobie ponosić. A my go nie nosimy bez powodu, ja go w zasadzie tylko przenoszę a cały pozostały czas spędza na macie, w leżaczku, łóżeczku albo wózku. I każda taka wizyta babci to dla mnie nerwy, i ciągłe powtarzanie, że do dziecka mówimy tak jak do siebie, bez zdrobnień, bez żadnych nio cio, kocików, leziaćków itp. Trudna to nauka, bo babcia tak mówi odruchowo, ale muszę przyznać że bardzo się stara.
Udanej niedzieli!

a u nas wczoraj jednak basen w Kozienicach wziął górą.Przegłosowane 3:2.
A potem pizzzaaaaa.
:-)Mniamciu.
Wojtuś grzeczny. Dziecko zdrowe to i mama szczęśliwa.:-)

bo ja na poczatku nie bylam szczesliwa:-(
obgryza mi kwiatki!! z jednego powojnika jzu nic nie zostalo, bo wszystkie pedy zjedzone
a balagan po nocy przed domem, ze hohooh! takie sa uroki malego psa
donkat a co czytasz?
To ja się nastawiam na środę. A przypomniało mi się że pisałaś że Twój brat trzyma króliki. A nie będzie przypadkiem bił na święta? Chętnie bym kupiła.
My teraz też całe dnie spędzamy poza domem, muszę tylko sobie wszystko tak rozplanować żeby co dwie godziny było gdzie nakarmić Antośka. Bo ostatnio w drodze do pracy M karmiłam go w Heliosie. Niby miałam jeszcze pół godziny w zapasie , ale Antek nie chciał słuchać :-)

Ja jakoś nie widzę siebie jeszcze w wodzie. Boję się , że nawet jak bym weszła to mleczko by mi zaczęło cieknąć i to dopiero by była zmoka.
Poza tym Amelka jeszcze za mała. Może jak skończy 6m-cy...
szkoda, że netka juz się nie odzywa:-(.
a reszta kobitek gdzie się podziała?
kasiulka a co u ciebie?![]()
:-)