Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nocki z ciaglymi pobudkami a w dzien nawet nie chce myslec o drzemce
nie podoba mi sie to
bo jej moze ta drzemka nie ejst az tak potzrrbna jak mnie, zeby zlapac oddech;-)
A wiecie co mi się dziś przydarzyło? Poszliśmy z Antośkiem do cioci która pracuje w tym hotelu naprzeciwko teatru i przyszła tam na śniadanie pani Marta Klubowicz. Porozmawiała z nami chwilę, oczywiście z Antośkiem dłużej niż ze mną ;-) Powiedziałam jej, że się wybrałyśmy we trzy na spektakl i bardzo nam się podobał i zaproponowała żebyśmy na spektakl w maju wysłały mężów żeby docenili jakie mają dobre żony :-)

:-)przedstawienie było bardzo sugestywne i chętnie nawet jeszcze raz bym poszła
donkat czytałąm pamietnik narkomanki i az jestem ciekawa jego interpretacji na deskach
więc sie piszę jakby co - pamietac prosze o mnie;-):-)
;-):-)
sliczności!!!!

donkat czytałąm pamietnik narkomanki i az jestem ciekawa jego interpretacji na deskachwięc sie piszę jakby co - pamietac prosze o mnie;-):-)
ma sie rozumiec
w ogóle mogłybyśmy juz powoli sie szykowac na większe spotkanko czy to z dzieciami czy bez nich na kawce bo fajnie jest sie posmiać na spektaklu oczywiscie, ale przerwa wydawała się zbyt krótka na pogaduchy a potem szybko szybko każda do swojego domu patrzec czy dzieci nie zapłakane;-):-)
jestem zaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet dzis sobie myslalam, ze my zamaist wlasnie isc na jakas kawke po spektaklu, to popedzilysmy do domow jak wariatki
nastepnym razem juz bedziemy madrzejsze;-)
zatęskniło mi się za takim małym Marcelkiem bo teraz to juz mój mężczyzna raczy mnie całusami czy prosze o nie czy nie i zasmiewa się z moich ataków kaszlu złosliwiec mały heheheh
uslinionym pyszczkiem?takie sa najlepsze![]()
A ja weekend miałam superowy, grilowy, który zakończył się ostrym bólem zęba u Julki. A dziś napuchła jak bania i migiem do dentysty. Wyła mi całą noc..:-(. Po karmieniach nocnych nie jestem tak padnięta jak po dzisiejszej nocy.
donkat Julitka jednak się zastanowiła i sypia w dzień?
tak, zastanowila sie i juz przestala sypiac w dzienjakos to przezyje. musze tylko sie pogodzic z ta mysla i przeorganizowac dzien
jutro czeka mnie ważna rozmowa. Jestem umówiona na 17-stą z dyrektorem.
powodzonka. oby poszlo po Twojej mysli
A chyba nie pisałam że w ubiegłym tygodniu składaliśmy dokumenty do żłobka. Pani kierownik najpierw nawet nie chciała wydać karty zgłoszenia a później powiedziała mi że dziecko i tak nie będzie przyjęte. Wszystkie panie tam zaglądały do wózka i uśmiechały się do Antosia i dziwiły że taki duży jak na swój wiek tylko jedna pani kierownik nawet nie rzuciła na niego okiem. Co wyszło nawet w rozmowie, bo powiedziała że jakiekolwiek przyjęcia są tylko do najmłodszej grupy więc ja nie mam szans.
widac, ze pani dyr "baardzo lubi dzieci i jest na nie wrazliwa"
taka postawa niektorych osob mnie wykancza
a to jest panstwowy zlobek w radomiu? myslalam, ze tylko prywatny