Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Marcello został szczęsliwym posiadaczem 11 zębola czyli dolenj 4i za chwile wyłoni sie jego brat blixniak z prxeciwnej strony;-)moze mu ulzy bo jest chłopak ostatnio nie do zniesienia
![]()

donkat na jakie studia sie zapialas? Powiem Ci, ze po cichu zazdroszcze, bo chyba tez chcialabym jakies podyplomowe studia zrobic, tak dla siebie![]()
kupiłam sobie koszulkę i szczęsliwa wyszłam z tej kichy bo prócz muzyki nic sie tam nie działo a dziecko mi czekało 40 min wkolejce na trampoline a i tak wciskały sie starsze dzieciaki i w koncu poszła na małą (taka jak pod Carefourem)
wybaczcie kobietki alem troszkę sie napiła i mnie wzięło na czułoci względem wszytskich ludzi na świecie:-)ach ten DŻEM!!!
:-)to byl naprawde milutki wekend, szkoda ze takie zdarzaja sie dosc rzadko:-(bo albo nie ma czasu, albo poogdyA my dziś znowu na Św. Krzyż wybywamy.

U mnie dziś leniwa niedziela. Nie mamy planów, więc pewnie wybierzemy się tylko na spacer po obiadku![]()