reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam
Sewa dzięki za przepis, trochę go zmodyfikowałam bo nie używam gotowych mieszanek przypraw a ni żadnych "pomysłów na" itp bo to same polepszacze smaku, i podobno rzeczywiście są smaczne.

Na całe szczęście moje dziecię nie poszło po tatusiu jesli chodzi o makaron i zajada się nim od rana. W zasadzie to ja z makaronem wszystko mu jestem w stanie przemycić, i mięso i kalafiora i marchewkę :-) A już najlepiej jak to babcia zagniecie ze swoich jajek.
Wczoraj był na śniadanie z jajeczkiem ,na obiad z sosem pomidorowym i na kolację też by był gdyby nie to że brzusio rośnie :-) więc był tylko danonek.
donkat głosuję codziennie i widzę że co raz lepiej idzie :-) Taaa a u nas odwrotnie, to się kąpię z Antkiem a M ściągnęłam Football Manager 2010 i nie ma chłopa :-) dobrze że chwilowo mamy dwa komputery.
ula 21 jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy :tak: Lepiej sobie wszystko zrobic na spokojnie niż potem pluć w brodę że z pośpiechu coś jest zrobione nie tak .
A ja tam marzę o remoncie sypialni, łazienki i wc i nowych meblach do pokoju, no ale póki co przy marzeniach pozostanę.

A dziś mieliśmy pierwsze motoryzacyjne spotkanie z zimą:-) Najpierw zamarzły drzwi od strony kierowcy,później te od kierowcy z tego samego powodu nie dały się zamknąć te od strony pasażera i już pękałam ze śmiechu, bo było jak w czeskim filmie a w końcu jak rozgrzewaliśmy auto na wolnych obrotach i przy włączonych światłach to akumulator zdechł wyprawa na zakupy skończyła się po kwadransie :-) Na szczęście potem wszystko odmarzło, akumulator dał się podładować a M przestał ciskać gromami z oczu i stwierdził że chyba jednak pojedziemy na święta :-)
Nasz kuzyn mechanik powiedział że to tylko wina tego że auto stało kilka dni nie odpalane a diesel jednak musi jeździć żeby się doładować.

reklama
witam niedzielnie!!!!

rosolek gotowy:-)
do drugiego dania wszystko przygotowane:-)

lobuzy spia, a ja mam chwilke dla siebie:-):-)

Witam
Sewa dzięki za przepis, trochę go zmodyfikowałam bo nie używam gotowych mieszanek przypraw a ni żadnych "pomysłów na" itp bo to same polepszacze smaku, i podobno rzeczywiście są smaczne.

czyzbys o mnie pisala?:-D

Na całe szczęście moje dziecię nie poszło po tatusiu jesli chodzi o makaron i zajada się nim od rana. W zasadzie to ja z makaronem wszystko mu jestem w stanie przemycić, i mięso i kalafiora i marchewkę :-) A już najlepiej jak to babcia zagniecie ze swoich jajek.
Wczoraj był na śniadanie z jajeczkiem ,na obiad z sosem pomidorowym i na kolację też by był gdyby nie to że brzusio rośnie :-) więc był tylko danonek.

makaronik tuczy, tuczy. Jultika tez po nim tak ladnie wyglada;-)

donkat głosuję codziennie i widzę że co raz lepiej idzie :-)

dziekuje, moze jednak bedzie szanasa?

Taaa a u nas odwrotnie, to się kąpię z Antkiem

u nas to kapanie wygladalo roznie, ale teraz, gdy P wraca na weekned, to juz sie kapia razem, zeby sie soba nacieszyc:-):-)

.
A ja tam marzę o remoncie sypialni, łazienki i wc i nowych meblach do pokoju, no ale póki co przy marzeniach pozostanę.

na pewno kiedys sie uda:tak::tak:

A dziś mieliśmy pierwsze motoryzacyjne spotkanie z zimą:-) Najpierw zamarzły drzwi od strony kierowcy,później te od kierowcy z tego samego powodu nie dały się zamknąć te od strony pasażera i już pękałam ze śmiechu, bo było jak w czeskim filmie a w końcu jak rozgrzewaliśmy auto na wolnych obrotach i przy włączonych światłach to akumulator zdechł wyprawa na zakupy skończyła się po kwadransie :-) Na szczęście potem wszystko odmarzło, akumulator dał się podładować a M przestał ciskać gromami z oczu i stwierdził że chyba jednak pojedziemy na święta :-)
Nasz kuzyn mechanik powiedział że to tylko wina tego że auto stało kilka dni nie odpalane a diesel jednak musi jeździć żeby się doładować.

ach, ja tez nie lubie takich "niespodzianek" i to w dodatku, gdy jade bez P. no ale coz, takie sa uroki zimy

niekat, zyjcie?????

no jestem jestem:tak:donkat jnie martw sie tak o mnie ja sie po prostu dziecmi nacieszyć nie mogę;-):-)miałam do nadrobienia az 5 dni które trwaly dla mnie jak wieczność i nie chciałam sie rozpraszac internetem:sorry:chodzilismy na spacery i bawilismy się i tanczylismy:cool2:moje Skarby za mna tęskniły w tens sposób ze Oli chodziła smutna i czekała na wieczór (mój telefon) a Marcel był niegrzeczny i amrudny.Od kad wrócilismy (w cwartekw południe) Oli mnie rpawie nei dostepuje a Marcel co chwila przychdzi sprawdzić czy jestem i daje mi buzi sam bez proszenia co się wczesniej nei zdarzało.Lepiej sypia i jest bardzij usluchany.potwierdzone zmieny rpzez babunie:sorry:
Autko bardzo się tacie spodobało i tylko załatwic formalności jak tlumaczenia i rejestracja i bedzie spokój:tak:
dzis wstajac do pracy modliałm się żeby to był sen.... tak mi się potwornie nei chciało wtac ze masakra a to dopeiro pierwszy z całego tygodnia dzien pracy.... ehhh
Oli poszła pierssy dzien po 2 tygodnaich przerwy do przedszkola:happy:cieszyła sie i była bardzo dzielna podczas wybudzania mimo ze do 23 nei mogła zasnąć:eek:

dorotka widzimy sie we czwartek:tak:patrz jak pamiętam;-)

Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na chwile przywitać się. Nie było mnie parę dni bo byliśmy w Wawie u znajomych i na zakupach. Dziewczyny co tam się dzieje w tych centrach handlowych, normalnie ludzi od groma szok:szok: No a teraz spadam zrobić jakieś zakupki i zabrać się za obiad. Wpadnę do Was później.

witam!!!1

niekat, to zle, ze sie martwie???:sorry:dzieci docenily rodzicow podczas rozlaki i teraz macie miesiac miodowy:-):-)

oj, nawet nie wyobrazam sobie co sie dzieje w W-wie s klepach, bo ja tego tloku w Radomiu ogarnac nie moge:szok:

Jutro jade do Kielc do siostry i tez sie wybieramy na zakupy, bo nie mam wszystkich prezentow:szok::szok:

justa, wypoczywaj;-)

papapappapa!

Nareszcie mogę trochę posiedzieć przy kompie.
Mąż poszedł na dyżur, dom lekko ogarnięty, więc teraz muszę odpocząć bo mój kręgosłup daje o sobie znać.:-(
donkat współczuje jutrzejszych zakupów, mam nadzieję, że uda Ci się już wszystko kupić.

nie moge sie zorganizowac z pakowaniem:sorry:

troche mnie przeraza jazda w taka pogode i w te mrozy:szok:

burza, spory masz juz brzuszek?

Witam Was dziewczyny!!!
Donkat mój brzuszek jest już ogromny, przynajmniej tak mi się wydaje i tak czuje jak mam zrobić jakiś większy wysiłek fizyczny ze skłonem :laugh2:
Już bym chciała, żeby był marzec, nie mogę się doczekać.
Dzisiaj mam wielkie plany odnośnie sprzątania, ale jakoś tak staram się odwlec tą chwile bo nie mam weny, a święta już tuż tuż.:-(
Życzę dziewczyny miłego dnia.Wpadnę później.

reklama
Do góry