Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Magdusia ja rodziłam w czerwcu na Józefowie, miałam planowaną cesarke - położenie pośladkowe, mam mieszane uczucia bo opieka podczas cięcia była bardzo dobra ale po porodzie to już nieciekawie siostry były niemiłe i o nic nie można się było doprosić:-czesc dziewczyny.
jeszcze u was nie pisałam. mam takie pytanko poniewaz tez jestem z radomia i niedługo szykuje się na porodówke chciałam zapytać w którym szpitalu rodziłyście i poznać wasze opinie. Moj gin prowadzący przyjmuje na józefowie i tam jestem bardziej skłonna rodzic,
z góry dziękuje
i baaaaaardzo przez to cierpiałam więc zamiast mi szybko pomóc to się podśmiewały, że dziecko urodziłam a bark mnie boli

Ale słyszałam też dobre opinie Ale najwżniejsze że dzidzia zdrowa :-):-)- o reszcie się zapomina bardzo szybko. Przed porodem leżałam na ginekologii i tam opieka SUPER
To wszystko zależy od ludzi na jakich się trafi. Nie ma co się przejmować wcześniej bo nic to nie da. POWODZENIA :-)
opowiedz cos więcej o sobie i daj sie poznac;-):-)

Są takie dni, że wszystko człowieka dołuje i wkur... naszczęście to tylko stan przejściowy
Mi zawsze pomaga bek z byle czego w poduche i tabliczka czekolady mniam.... chyba ide do sklepu kupić, bo mi sie wielka chcica na słodkie włączyła