reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!

humor mam do dupy:crazy::crazy::crazy:
niunka jest wnerwiajaca i w dodatku P nie przywiozl dobyrhc wiesci:-(:-(:-(

Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?

zapraszam na przyjrzenie sie mojemu suwaczkowi;-)
jestem prawie z Radomia

Wreszcie .:-D:-D:-D
Gdy Cię nie było forum umarło.:tak:;-):-D:-D:-D

W Biedronce promocja na chusteczki Dada. Za czteropak 11 zł z groszami.:tak::-)
Kryptoreklama.:baffled:

dlatego szybko worcilam;-):-):-)

body mnie juz nie dotycza, ale po chusteczki chetnie pojde. pewnie tylko biale sa?

Kobiety, juz bardziej unowoczesnic tego forum nie mogli??????????????????????????????????????????????????????????????????
tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zanim polalpaapm sie o co chodzi, to mi dobrych kilka minut zeszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po cholere komu te zmiany, ktore tylko wrpowadzaja zmaieszanie????????????????????????????????????
a emotikony gdzie sa???????????????????????
do dupy z takim forum!

Od admina :

"Zmiany , które wprowadziliśmy podyktowane są nie tylko chęcią odświeżenia wizerunku forum, ale również wprowadzeniem nowych funkcjonalności i naszym wspólnym bezpieczeństwem."

1.Forum można sobie poszerzyć chowając boczne informacyjne okienka znajdujące się domyślnie z prawej strony.

Klikajcie na te znaczki V oraz >> dzięki nim mozna zwijać forum na wysokosć i szerokość.

2. "Zabloguj" oznacza,że cytat z tego posta ląduje nam w blogu i możemy go sobie skomentowac np czy zapisać "ku pamięci"

3."Podziękowania" daje się za pomocny post itc.

4. By szybko przejść do strony głownej forum trzeba kliknąć w "na górę" ( które jest po prawej stronie ,na dole) a póżniej w zakładkę forum.

5.Klikajac w niebieską strzałkę przy nicku osoby która ostatnio odpisała idziemy do końca wątku.

Przez kolejne dni będą prowadzone prace, zmienią się jeszcze ikonki, emotikony i część kolorów.

Ostatnia edycja:
Hej

sewa :-p:-p:-p:zawstydzona/y:;-):rofl2::-D

filwinko :-)

A gdzie reszta nowo doszłych mamusiek :confused::confused::confused: i tych starych?:rofl2:

Ten niedzielny basen wychodzi dzieciakom gardłem. Julka pokasływała w nocy, Kacpra katar nieduży chycił....:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry