reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
netka, kubus to jest chyba wiecznie usmiechniety, prawda?:-)
a jak strania o rodzenstwo?
Donkat gratuluję trzeciego ząbala!:tak::tak::tak:

Śmiejemy się z mężem że z Kubulka to nam jakiś model wyrośnie:-D:-D:-D.Jak zobaczy aparat to od razu "banan" na twarzy od ucha do ucha.Ale wystarczy go schować to już mój bączek pokazuje różki i czasami porządnie daje się we znaki!
Co do starań o rodzeństwo to jak najbardziej aktualne i intensywnie nad tym pracujemy:-D:tak:;-).
-j-ja też jestem ciekawa.Chłopczyk czy dziewczynka.A może to jeszcze niewiadoma i czekacie na niespodziankę?
Pozdrowionka!

-j-, dzieci sliczniutkie, jak malowane:-D:tak:
netka
, mowim na julitke GWIAZDA, bo od urodzenia jak ja krecimy kamera, to sie patrzy w obiektyw, na poczatku byla bardzo powazna, nawet do tego stopnia nieruchomiala, ze jak chcielismy ujac jakis smieszny moment, to sie nie dalo. teraz natomiast ma radar i od razu wyczai obiektyw aparatu, albo kamere i pozuje, a najchetniej, to by wziela w sowje lapki i "ponaprawiala":-D:-D:cool2:

hej kobietki!

jutro jedziemy an wesele w okolice Deblina jakos nie mam nastroju , ale moze nadejdzie?

julitka zostanie z moja mama, pierwszy raz na noc bez nas:sorry2:

reklama
netka, obcasy, jak obcasy, ale nogi to bym nieraz polalamamla, bo podloga sliska jak cho****

julitka sie spisalal z babcia wzorow. oj, a ukochanan to jest, nie ma o czym gadac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry