Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

Ja juz bym chciala urodzic juz mi coraz ciezej i nie moge sie doczekac kiedy zobacze mojego synka. z drugie strony pierwszy porod i chyba coraz bardziej sie boje ze nie dam rady naturalnie urodzic, ze nie bede w stanie wytzymac tego bolu. :-(

Hej !
A u mnie też szpital.Wczoraj szykowaliśmy plecaki do szkoły i przedszkola a w nocy Julia zaczęła zwracać.Ehhh.... Kacper poszedł do szkoły ale też jakiś niewyraźny. Julka leży blada, nic nie je. Pić duzo pije, ale też jeszcze zwraca. To była ciężka noc.

No to i ja się dorobiłam.:-( Całą noc zwracałam, nawet śliną, którą połykałam.:-(

U nas wszystko dobrze a nawet lepiej,dużo lepiej.
Dziś mogę się oficjalnie pochwalić że,że ....jestem w 5.5 tyg ciąży.:-).
Termin mam wyznaczony na 31 sierpnia.Ależ jestem szczęśliwa!!!Dziś widziałam już mały punkcik(Moje maleństwo)na USG.Śliczności!
Pozdrawiam cieplutko!!!:-).
bo lezalam caly czas..bylam dzisu meza w pracy i powiem wam poszlam do kiblka a tam niespodzianka....znowu krewka teraz to juz sie wystraszylam...po meza i mowie jedziemy do szpitala bo krwawie....zadzwonilm tez do mamy ale mama moiw zebymsie uspokoila bo jak niemam bóli to jeszcze nie teraz a krew to znaczy ze sie zaczyna.....ale cos powioli dziac
noi rzeczywiscie ustalo a ile paniki zasiałam...a co do szpitala to powiem wam ze juz mi wszytko jedno....na tochtermana znam 1 polozna i inna pracownice na oddziale a na józefowie nikogo
takze gdzie trafie to zobaczymy...