Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tak mówisz to zaraz ubieram małego i już dziś idziemy po składniki.Co tam czekać do jutra.Jutro to napiszę jak smakowały;-).netka jak miło , że sie odezwałaś. :-)Zaczynałam sie już martwić.
Bułeczki napewno się udadzą . Innej opcji nie ma. A z dżemikiem ( najlepiej truskawkowym) smakują najlepiej.![]()

) ale jednak lepiej dmuchac na zimne i Marcela i tak oddałam mamie mimo że mąz siedzi w domu trzy dni, bo jak mi Smyku sie grypą zarazi to może byc gorzej bo on osłabiony ospą tfu tfu wiadomo co chcę napisac
no nie odpocznę za bardzo bo moja mama mieszka piętro pode mną i jak wracam z pracy to małego od razu zabieram na górę:-);-)chodzi mi o to żeby Łukasz nie musiał się do niego niepotrzebnie dotykać bo jedene niekontrolowany kich i Marcelitto będzie choryHej
niekat ci faceci to czasem gorzej jak dzieci.A bez Marcelka troszkę i ty odpoczniesz.![]()
po 15 to już ja przejmuję opieke nad nim a i tak od razu idzie wtedy spać heheheh