Cześć dziewczyny! Witam w Nowym roku :-) oby był lepszy od poprzeniego i przepełniony samymi słonecznymi,radosnymi dniami:-)
goniasobol życzę wam zdrówka i cierpliwości.Oby Majunia przestała niedługo mieć kłopoty ze snem.
Dla
agacjone gratulacje poważnej decyzji i...udanych starań o brzdąca ;-)
martuś i olenka- jak najmniej bolesnego rozwiązania i bez żadnych komplikacji oraz łatwego odnalezienia się w roli mamy:-)
a dla Ciebie
gosiula 23rex- czego Ci życzyć...dziecko ładnie śpi..problemow nie ma...O wiem!!! szybkiego dokonczenia budowy wymarzonego domku! i dotrzymania noworocznych postanowień!
Dla
sewy również wszyskiego co najlepsze na 2011 :-) I dla wszyskich czytających nas mamusiek :-)
Myśląc o starym roku sądzę że nie byl najgorszy...ukończyłam studia...kupilismy mieszkanko..a na koniec słuchajcie odnalazła się zgubiona obrączka mojego męża!- piękniejszego prezentu nie mogłam mieć!!! Sąsiedzi z bloku znaleźli ją w drugi dzień Świąt na parkingu i dali ogłoszenie z nr telefonu...a my po powrocie mieliśmy niespodziankę:-)tak strasznie się cieszę, że się znalazła i że są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie

Sylwestra spędziliśmy w domku bo mój Tomek szedł dziś na 6 rano do pracy ( a musiał dojechać na okęcie) więc nie było mowy o wyjściu gdzieś...A wy jak witałyście nowy rok?
Jak przeczytałam, że agacjone decyduje się na drugie dziecko pomyślałam może i u nas bylaby pora...mój mąż chce mieć drugiego brzdąca...ale czasami jak Paula daje nam tak popalić to się zastanawiamy czy aby napewno to jest pora...i tak jak olenka słusznie zauważyła pewnie będzie to ciągle odkładana decyzja na później...Agacjone w jakim wieku jest Twoje maleństwo?
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!