reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej
u nas mala imprezka byla ale juz po...zaraz mykam spac bo jutro na 8 do szkoly :((((
edit
moj kuba wogole nie ssał smoka...poprostu wypluwal....:)

reklama
Olenka123 GRATULACJE!!! wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka!!! zaglądaj tu czasami jak znajdziesz wolną chwilkę:-)

Hej :-))
Mój Patryś wszystkim mamką i smoczką mówi - nie!!! Nie ssie smoka od początku no i nie pije w ogóle z butelki. Jak ma go dopajać to albo z kubeczka (niekapka też nie toleruje) albo łyżeczką, je cyca a oprócz tego obiadki łyżeczką.
olenka123 ogromne gratulacje!!!
Ja rodziłam na Tochtermana i bardzo dobrze wspominam poród przez cc jak i pobyt w szpitalu. A powiem wam, że strasznie chciałam rodzić na Józefowie ale akurat nie było tam ostrego dyżuru - teraz nie żałuje.

Wietam!
oleńka123 GRATULUJĘ!!!:-)
A ja mam dziś takiego stresa! Dziś bowiem dowiemy się z mężem czy razem wracamy do domku czy on będzie mieszkał u swoich rodziców ze względu na bliższą odległość do Radomia i możliwość dojazdu do pracy! Tak się boję nie chcę żebyśmy się rozdzielili i na ile??Takie to wszystko skomplikowane.
Dziewczynki trzymajcie kciukasy za nas!! Miłego pogodnego dzionka

Gosiula trzymam bardzo mocno kciuki!!!
Mój mąż po przeprowadzce do Radomia prawie rok czasu dojeżdżał codziennie do pracy w Wawie. Teraz na szczęście udało mu się znaleźć coś w Radomiu.

Pozdrawiam cieplutko

Hej:-)
gosiula23rex- również trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!
SeKa mój mąż nadal dojezdza do w-wy do pracy i pewnie tak zostanie ale służba nie drużba;-) poza tym ma dobra prace, pewną i cóż wszyscy z tego żyjemy- więc trzeba dojeżdżać...ja postaram sie czegoś poszukać na miejscu choc w w-wie mam umowe na stałe...szkoda mi troche tego no ale raczej nie możemy oboje dojezdzac no bo trzeba bedzie mala odbierac z przedszkola- jak juz tam pojdzie.
Szukam pracy ale w radomiu ciezko jakos!!!:-(
Beznadziejnie mnie nastraja ta pogoda...wiosennie jakoś się robi jeśli chodzi o temperatury ale ten koszmarny wiatr....eh...dziś odpuściłyśmy sobie spacerek...choć wczoraj udało nam się pochodzić całkiem sporo...
Paula właśnie zasypia- slyszę jak sobie jeszcze tam opowiada ale już coraz ciszej więc zaraz pewnie zaśnie:-) nie chwaląc za wcześnie wracamy do starych zwyczajów że Paula zasypia sama- od kilku dni jest super i się udaje- dostaje buziaczka, przytula misie i do 20 minut zasypia !:-)

Hej Dziewczyny! Mam chwilkę, bo Majunia rozrabia z tatą,
edit oj ciężko z pracą w Radomiu! a jeśli chodzi o zasypiane, to Maja też sama usypia,tzn. siedzę obok niej, ale mogłaby wreszcie przesypiać całe noce! Pogoda rzeczywiście trochę wiosenna, fajnie, ale wiatr mnie też denerwuje!
gosiula i jak tam? Będziesz miała mężusia przy sobie?
pozdrawiam

reklama
Witajcie

podpatruję forum od jakiegos czasu ale teraz mam dopiero czas żeby co nieco
do niego przysiąść. W skrócie o mnie: Jestem w 34 tyg ciązy i ten stan nie pozwala mi już na powazniejsze manewry i pracę:-) Chodze do dr Wróblewskiego,kompetentny lekarz chociaz ciężko czasem od niego coś wyciągnąć. Będę rodzić na tochtermana gdyż tam przyjmuje mój dr. Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie w swoje szeregi:-D
Pozdrawiam!

Do góry