reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

Dzień dobry!

gosiula no miniemy się :-( no i widzę, że niunia tak samo libi obcinanie paznokci jak mój syn ;-):tak::-D

Agi współczuje ciężkiej nocki... wiaderkiem kawy się podratuj :happy2: ja zawsze tak robiłam :tak:

U mnie dalej piękne słonko.
Mój syn kaszle okropnie. Byłam z nim u lekarza osłuchowo czysty, a kaszel jak spod ziemi ja nie wiem co to i dlaczego :baffled:

reklama
Mój syn kaszle okropnie. Byłam z nim u lekarza osłuchowo czysty, a kaszel jak spod ziemi ja nie wiem co to i dlaczego :baffled:
U nas było to samo tak kaszlał aż wymiotował przy tym i też osłuchowo czysty jakaś wirusówka krąży . Sewa a gdzie teraz mieszkasz?
Sorry że tak wypytuje ale nie mam jak nadrobić wcześniejszych postów i troszkę w tyle jestem :(
A Kawa to juz na mnie nie działa niestety .
pieknie dziś jak wstanie młody to na spacerek uciekamy

U nas było to samo tak kaszlał aż wymiotował przy tym i też osłuchowo czysty jakaś wirusówka krąży . Sewa a gdzie teraz mieszkasz?
Sorry że tak wypytuje ale nie mam jak nadrobić wcześniejszych postów i troszkę w tyle jestem :(
A Kawa to juz na mnie nie działa niestety .
pieknie dziś jak wstanie młody to na spacerek uciekamy

Może to faktycznie jakiś wirus :baffled::confused: już sama nie wiem co mam mu podawać :-(

Ja mieszkam teraz w UK :tak:

Jak kawa nie działa to popijaj zieloną herbatę, też niezła na zmęczenie i niedospanie :tak:

Miłego spacerku :tak:

Czesc:-)
sewa fajnie że wracasz do polski- już tak na stałe?
a gosiula...szkoda że się wyprowadzisz...tzn dla Ciebie to pewno duża radość jest bo w końcu niedługo bedziecie we własnym domku.
Agi polecam również zieloną herbatkę!
My właśnie byłyśmy już na krótkim spacerku- ładna pogoda- tylko wiatr dość mocny.
Teraz niunia śpi...mąż robi obiadek a ja...ja odpoczywam :-)
wczoraj byłam z Paulą u lekarza bo na pupci- a dokładnie w okolicy odbytu pojawiła jej się jakaś zmiana- tzn takie jakby zgrubienie pod skórką i jak robi kupkę na nocnik to mówi że pupa boli...lekarka powiedziała że jej to wygląda na jakąś zmianę typu że np usiadła na czymś ostrym- np na klocku...
ale mnie się nie wydaje żeby to było coś takiego!!!! kurcze ogólnie Paulusia dość twarde kupki miała więc może tam po prostu coś się nie wiem 'przesiliło , naderwało"...eh...mam czekać i smarować oliwką a jeśli nie będzie znikać przyjść ponownie.
Kurcze nie wiecie co to może być? martwię się :-(
p.s. małalinka nic nie pisze...może to już :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Pogoda dziś suuuuuuuper, byłyśmy z Mają na długim spacerku, a teraz mój brzdąc wreszcie śpi!
sewa u nas też dwa razy pojawił się taki kaszel, podawałam Mai syrop prawoślazowy i lipomal i ładnie jej przeszło i odpukać narazie jest dobrze.
edit ja tez dzisiaj wrobiłam męża w gotowanie obiadu:-D, a jeśli chodzi o tą zmianę na pupci Paulinki, to niestety nie pomogę, na pewno wszystko będzie dobrze, ale my mamy zawsze się zamartwiamy, wiem coś o tym. Trzymam kciuki, żeby "kuku" Paulinki szybko się wygoiło.
małalinka czyżby dzidzia jednak się zdecydowała?

witam dziewczyny, ostatnio mój synek robi takie dziwne kupki tzn rzadkie i takie jakby z grudkami ,podawałam mu Debridat , o którym pisała mi sewa, czy mogło mieć to wpływ na wygląd kupki? pozdrowionka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
edit tak wracam na stałe i już odliczam dni .... doczekać się nie mogę :tak::tak:
Co do problemu Paulinki niestety nie pomogę :no: oby ta oliwka pomogła :tak:

gonia tylko ten kaszel jest mokry :baffled: a prawoślazowy syrop, to chyba na suchy... już głupia jestem :baffled::baffled: poczekam do końca tyg. Jak nic nie zmaleje to pójdę znowu do lekarza, chociaż tutejsi lekarze.... to szkoda słów :baffled:

olenka tak ten lek wpływa na wygląd kupki. Nawet chyba pisze to w ulotce :tak: Przypominam sobie, że mój syn też tak miał :tak: jak to cudnie opisała nasza pani doktor 'kupa może przypominać jajecznicę' :baffled::-p no i przypominała. Wydaje mi się , że nie masz powodu do obaw. Ale dla świętego spokoju możesz zapytać lekarza :tak:

hej hej mamuśki

rozpakowałam się .... z torby szpitalnej:-D dziś miałam śpiący dzień a potem pranie robiłam co by mąż w brudzie nie zaginął jak mnie nie bedzie. Ciągle czekam na tą jedną chwilę ale widocznie zbyt wietrznie dla bobasa,wrazliwe dziecko:confused:

reklama
hej hej mamuśki

rozpakowałam się .... z torby szpitalnej:-D dziś miałam śpiący dzień a potem pranie robiłam co by mąż w brudzie nie zaginął jak mnie nie bedzie. Ciągle czekam na tą jedną chwilę ale widocznie zbyt wietrznie dla bobasa,wrazliwe dziecko:confused:

Dalej zaciskam kciuki, żeby bobas zechciał łaskawie wyjść już na świat :-)

Do góry