Witam kobietki ;D Ale wczoraj mialm fatalny dzien,krecilo mi sie w glowie,slaba bylam,nudnosci powrocily,bol brzucha,do poloznej myslam ze nie dojade,chyba za duzo ostatnio stresow,a ostatni miesiac jest tzki ciezki.lJeszcze mala napedzila mi starcha bo dlgo nie dawal znaku,probowalm roznych metod i nic,ale pod wieczor mnie uspokoila,pewnie,ze mna przezywa pobyt babci w szitalu.Sytuacja nadal tak sama,w poniedzialek maj podjac jakies decyzjie,bo dzis bedzie mial dalesze badania,a na wekeend maja zjazd lekarzy i pilegnarej w miesice wiec lekarze nic nie powiedza do poniedzialku jak sie komisja zbierze :

:

:

Glowa mi juz peka od mysli :

Wczoraj jeszcze na dodatek chcielismy z Argosu kupic komode,ale nie mieli,wiec musimy zajrzec gdzies indziej :
EVOSKA WIATM SERDECZNIE NA NASZYM FORUM,gratuluje fasolki,kolejan kobietka bedzie szczesliwa mama,na pewno szybko sie zaklimatyzujesz w naszym gronie ;D ;D ;D Babeczki sa swietne

Tak jak dziewczyny mowia jak szital wyslam to moze dla upewnienia zadzwon i sie dowiedz,czy na pewno,bo mogl gdzies zaginac.Ja dostalam do dwoch tyg.
Izusia co do twoich bolow to wiesz ja tez tak mam,szczegolnie jak wstaje lub szybciej sie zerwe i to bol lokalizuje sie w miednicy,a czuc dokladnie jak opisujesz,ja rozwawialm o tym z polozna i powiedziala ,ze to normalne,poniewaz miednica sie przesowa,dzidzi uciska,wszystko powoli przygotowuje sie do porodu

A gimnastykujesz sie???Pytasz co porabiam w ciagu dnia,to roznie,rano male sprzatanie,sniadanie,potem male zakupy,spacerej,czasmi z mezem jade z nim za materjalem do firmy,potem obiadek,poczytam ksiazki,oczywiscie odwiedze BB i tak dzien ucieka,niecierpliwie sie i nerwowa sie zrobilam,bo juz chce przygotowac pokoj dla malej,ale sam duzo rzeczy nie moge zrobic,a maz taki zagoniony w parcy,no coz jakos to bedzie :
Martuska cudenko wyglada Alus z zabkami,juz tak doroslejszy i w koncu sie udalo zlapac go na goracym uczynku jak sie smieje ;D ;D ;D Martuska @ dostalas tak pozno,ja myslalam,ze po porodzie wszystko wraca do normy i od razu mamy @,czy to tak u kazdej kobiety,czy tylko ktore karmia piersia????Oj ja to bym sie cieszyla jak juz nigdy nie musial bym miec @,zaponialm jak to jest,znowu zabawa z taponami,ale pewnie duzo wiekszymi ;D :
TATARUNIA mam juz jutro przyjezdza pewnie bardzo sie cieszysz!!!!! Nadal chodzis do szkoly rodzenia czy juz nie,bo ja ide we wtorek na jednodniowy.
Malvina corcia to istny aniolek,dobrze,ze juz lepiej sie miewa ;D Rozciag jej sie czas spania,dobrze dla ciebie masz wiecej czasu dal siebie,a kiedy planujesz wrocic do pracy???Chcesz wykorzystac macierzynski do konca???Opieka nad malenstwem jest swietna i pewnie ciezko bedzie nam wrocic do parcy.A bierzesz juz srodki antykoncepcyjne???
Ide zrobic jakies pranie,do uslyszenia pozniej,za oknem pochmurno chyba bedzie padac,gdzie to sloneczka,wczoraj bylo tak slicznie
;D ;D ;D