• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Jestem wkurzona egzamin odwoloany na dodatek do poniedzialku mamy sie czegos innego nauczyc na nowy egzamin ja chyba zwarjuje:szok:
tyle czasu poswiecilam na to i oni karza co innego ,bo pomylka eh nie macie pojecia jaka wkurzona chodze grrrrrrrrrrrr:confused2:

hej, a ja przed godzinka dowiedzialam sie ze brat M do nas przyjezdza dzis wieczorem:szok::eek::happy:pomieszka unas ze dwa tygodnie, jak znajdzie prace to zostanie a jak nie to wraca do swojej wioski:-D nie wiem czy to dobrze szczegolnie dla mnie, spoko gosciu jest i fajnie ze sie zobaczymy ale nie wiem jak bedzie nam sie razem mieszkalo:sorry: no zobaczymy....:-pbedzie gdzies za godzinke
maggusia ja tez bym sie wkur....na twoim miejscu:szok::wściekła/y:i caly tydzien bedziesz miala nauke:sorry:
joklis, doveinred no wiem ze nie musze sie przejmowac, w koncu przyjdzie taki piekny dzien kiedy moj synek mnie zaskoczy i usiadzie:-D
izku pogonilam tego mojego troche i pomalowal dzis, farby mu braklo a nie bardzo to wyglada bo sa takie przeswity w niektorych miejscach a on na to powiedzial ze tak zostanie, to mu powiedzialam zeby kupil jeszcze mala puszke i sama sie za to wezme:confused2::sorry:ech te chlopy, czasem to do niczego sie nie nadaja.....:cool:

Witam
ale dzis slonecko ladnie wyglada:tak:
Magussia wspolczuje,moze uda ci sie nauczyc:sorry:napewno i zdasz b,dobrze:tak:
Doveinred normalnie sie prawie posikalam:-D:-D:-D:-D
tamten filmik tez dobry:-D
Uciekam zaraz bo do dentysty:baffled:oby juz ostatni raz:sorry:

no tez sie tak smialam ogladajac, normalnie slodziutkie dzieciaczki:laugh2:

U nas pogoda taka sobie, czasami pada i wieje i wydaje sie dosc zimno wiec nie wybieram sie na zaden spacerek.
Ja bym z checia poszla do dentysty, tu nie ufam a do polski pojade pewnie cos ok. marca, musze poczekac.:-(

witam wszystkie mamy w UK
Chciałam się zapisać do waszego grona gdyż od 2 m-cy dołaczyłam z dziecmi do męża i zaczynamy życie w UK.

Ogólnie na forum jestem już od dłuższego czasu jako mamusia październikowa 2008
pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje że w niedługim czasie lepiej się poznamy :):tak:

Witam Minisia :-) po suwaczkach widze ze masz niezla gromadke :-)
DOVEINDER po filmiku plakalam ze smiechu boska jest ta czworeczka :-D tez bym sie przeszla do dentysty, ale nie moge sie zorganizowac i zapisac (u mnie tez problem kto by z mala zostal, bo moj E od 8 do 18 w pracy czasami bez dnia wolnego :-(

Załączniki

• samochodzik.gif
    samochodzik.gif
    6,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Joklis gratki:tak:brawo teraz bedziesz calkowicie niezalezna:tak:no prawie:sorry:
Minisia witaj.Gromadka widze nie zla:-)a ile maja lat Twoje dzieciaczki??bo po suwaczkach nie widac:sorry:
wcinam cos co mialo wygladac jak golabki:-p kapusta sie rozgotowala:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry