• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Minisia pewnie, ze bylo ciezko-przynajmniej mi... Jezyka praktycznie nie znalam, duzo rozumialam, ale z mowieniem bylo kiepsko... W drugim m-cu pobytu zlamalam noge i musialam siedziec miesiac w domu... Zostalam po tym z dlugami... Cale szczescie przyjeli mnie z powrotem do pracy... Powolutku wszystko wam sie ulozy- zobaczysz... Poznasz miasto w ktorym mieszkasz, troche nowych ludzi i bedzie ci latwiej... Powoli sie zaaklimatyzujesz... A i szkola ci pomoze, bo moze zrobisz sie troche pewniejsza siebie... Bedzie dobrze, zobaczysz...

Dziekuje Ci bardzo za te słowa pocieszenia!
My mamy jeszcze kredyt w Pl a do tego tu trzeba zyc i meza praca tak sie jakos porobiło ze firma padla czekalismy az znajdzie inna i przez to klopoty finansowe narozly ale juz ma inna lepsza wiec pomalu ale naprawde pomalu pniemy sie w gore, a najgorzsze jest to ze ja moge pracowac w weekend i jak zawsze pare groszy dorobilam pracujac 6 dni w tyg tak teraz w weekend dja mi 3h a co to jest??marne grosiki :( szukam innej pracy na weekend ale ciezko niestety...

reklama
dzieki kochane za te słowa wsparcia , ale dla mnie to jakaś żenada mam nadzieje ze przy porodzie bedzie jakaś normalna kobieta która mnie poprostu wysłucha czy człowiek chce az tak wiele :sorry:
minisia poszukam tej maści i dzieki za nazwe ,
gdyby nie ten internet to ja nie wiem kto miałby mi pomóc jak nie Wy KOCHANE :tak: mąż nie pomoże w tych sprawach choć nie zamieniłabym go na żadnego innego, cała rodzina w Pl , z koleżankami to róznie bywa raz są raz ich nie ma, więc dobrze ze na WAs można liczyć - BUZIAKI DLA KAZDEJ Z OSOBNA I WASZYCH MALEŃSTW:-)

hej laseczki

ja tez wpadam sie przywitac naewt szans nie ma by was nadrobic:-):-) tyle piszecie hahh a ja tak jak Gosia czasu na neta baaaaaardzo mało teraz jeszcze sklep wiec roboty duzo nie wspomne o domu dzis juz od 6stej rana piekłam faworki i rogale do sklepu bo ludzie wrecz sie o nie zabijaja:-D:-D:-D:-D sterta prasowania mnie czeka ale sił nie mam na nic :no::no::no::no::no:

pogoda fatalna ciagle wieje i pada ze spiaca w kólko chodze:tak::tak:

witam nowe mamuski

uciekam na kawke bo ledwo zyje:-p

Witam mamuski. Kwiateczek prawie poplakalam sie ze smiechu jak zobaczylam ten filmik z dziecmi :laugh2:
Doveinred moj synek w niedziele skonczyl 6 m-cy i jakos nie pali sie do takich wyczynow (stanie i siedzenie) jak twoj:no: To samo tyczy sie zabkow, caly czas je wyczekujemy.
Jokis moje gratulacje zdania prawa jazdy. Ja tez mam prawko juz 6,5 roku a teraz musialam sie przerzucic na autobus bo mamy tylko jedno auto i jak chce jechac do pracy na 10ta to musze zawiesc D na 8 do pracy, wracam do domu, przed 9 wyruszam do nianki, zostawiam u niej auto dla D i jade autobusem. jak mielismy 2 auta to bylo wygodniej :cool:
minisia witamy na pokladzie.
lucy troche cierpliwosci i dzidzia bedzie w twoich ramionach. ja tez nie wspominam milo opieki i prowadzenia mojej ciazy, ale jesli chodzi o opieke podczas porodu to chwale sobie ja bardzo.
Dziewczyny my z D to nawet nie mozemy sie... no wiecie..., bo Natan sie budzi i juz nie zasnie jak do naszego lozka go nie wezme :no::crazy: dopiero jak twardo zasnie moge go przeniesc do lozeczka.
Tak wogole to przepraszam ze sie nie odzywalam, ale jak bylismy w sierpniu w PL to kupilam ksiazke Zmierzch i tak mniee wciagnela ze zarwalam dwie noce by ja przeczytac. teraz poluje na dalsze czesci , moze ktos bedzie jechal do PL to mi kupi.

Witam się z Wami wszytskimi bo widze że tu was sporo jest:szok: a tak wogóle temat Mamy z U.K to wy sobie tu tak piszecie czy np wchodzicie tez na mamy ze szkocji.. leeds itp bo nie wiem jeszcze tego i glupio ja gdzies znow bede sie przedstawiala a wy tam juz mnie znacie:-D:-D:-D:-D

A u nas jakos dzien mija. Barnimek dosc niespokojnie dzis spi. Budzil sie co 45 minut z placzem , po wzieciu na rece dalej zasnal wiec go odlozylam.Ciekawe co mu tym razem.:sorry:
ostraszka moze chce byc jedynakiem, wyczuwa zagrozenie:laugh2:
lucy- bedzie dobrze, czasami oni tu dosc lekko podchodza do pewnych spraw.

minisia u mnie bylo dobrze bo na rozmowie o prace bylam w polsce. Udalo sie i wyjechalam. Moja firma zapewniala mi przylot i mieszkanie oplacone na miesiac wiec fajnie. Byla to praca jako care assistant w angli wiec angielski trzeba bylo umiec.

A malutki dzis dostal prezent od prababci, oto on (na zime)

Załączniki

• na forum.jpg
    na forum.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry