• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Malvina to fakt najlepsza opiekunja dla Maji bedzie twoja mama,ale masz jeszcze duzo czasu za nim wrocisz do parcy ;D
Anya ,a kiedy bedzie mona zobaczyc tez program i czy na normalnej telewizji bedzie on puszczany,czy na kablowce???
EVOSKA podpisuje sie do wszystkiego co dziewczyny napisaly,pierwsze miesiace to duze zmiany dla organizmy,wiec masz parwo tak sie czuc i to normalne,duzo odpoczywaj.A co do suwakczkow to tak jak Martuska mowi,po nacisnieciu,ktoregos z naszych suwakow,na stronie wybierz i dopasuj wlasny styl,potem skopjuj cod ;HTML Used for web, email and forums that allow HTML. lub TML, UBBCode™ or BBCode i wstaw go w swiom profilu,dane publiczne,w miejsce podpisu,zatwierdz i koniec roboty.Mam nadziej,ze ci sie uda ;D
Martuska bombowe wszystkie fotki ,nie da sie go niechwalic,ma sliczny usmiech ;D
Tamarunia nie martw sie na zapas,jak chcesz karmic to CC nie przeszkadza w tym tylko troche utrudnia,ale bedzie dobrze jak dziewczyny mowia,dopilnuj aby polozna wszystko wyjasnila ;)

Jak milo,ze sloneczko znowu do nas zawitalo,chyba pojde na spacerek ;D
Zycze milego wekendu ;)
buziaki ;D

pozdrawim reszte mamusiek.
Ivonek,Dorcia jak po przeprowadzce????????

reklama
Maxin!!!Faktycznie ladne slonko!!!To chyba na powitanie mojej mamy :P chociaz ona o 20.00 az przyjedzie jak wszystko bedzie dobrze!!!! :laugh:
Z dziadkeim jest juz lepiej, krwiaczek po operacji sie zrobil, ale podobno nic strasznego. dzieadek strasznie do domu chce!!Babcia musi z nim walczyc zeby nie wypisal sie na wlasne zadanie, bo potem karetka nawet nie przyjedzie, jkakby cos!!A dzidek po prostu nudzisie i jest mu ciezko samemu w szptalu, chociaz jak najwiecej babcia tam przesiaduje i w miare mozliwosci inni, (szpital nie jest w naszym miasteczku tylko dalej). Wczoraj mama byla to mu mowila zeby zdrowial szybko, bo zaraz prawnuczka pierwsza sie urodzi, ze bedzie ok,, ze w szpitalu szybciej dojdzie do siebie(w sensie ze lekarze szybciej zauwaza jak cos nie tak) az sie poryczalam, ale bedzie dobrze. Maxin a z Twoja babcia?

ciesze sie,ze twoj dziadzio lepeij sie miewa,masz racjie w szitalu na pewno bedzie monitorowany i jak leakrze zdecyduja i bedzie wystarczajaco silny to go wypuszcza.
A z moja babcia nadal to samo,lezy biedulka pod respiratorem,wiecje wiesci bede miala w poniedzialek,bo obecnie w miescie jest zjazd lekarzy i mojej cioci przekarza jak decyzjie na dalsze leczenie podjeli dopiero w poniedzialek ::) ::) ::)Modle sie aby bylo ok i jej stan sie polepszyl :)

Malvina- oto moj e-mail: aniat@go2.pl

maxin- film ukazal sie na DVD do kupienia. Byc moze kiedys puszcza go w TV, bo jest naprawde dobry, szczegolowo zrobiony. Ja mam dwie rozne wersje, tylko na kasecie video i gdy film nie byl do konca zgrany(w efekcie koncowym pewne sceny zostaly uciete, inne dodane). Gdybys chciala obejrzec moge przeslac Ci kasete, bo jest interesujacy- masz opowiedziane wszystko- miesiac po miesiacu, co dzieje sie w Twoim organizmie i jak rosnie dziecko w brzusiu mamy.

A teraz idziemy na spacerek cieszyc sie sloneczkiem... zycze Wam wspanialego weekendu

Martuska- Twoj Alus wyglada przeuroczo, jest taki pelen zycia na tych zdjeciach. A zabki, nono jest sie czym chwalic ;-) Zrobisz mu tez zdjecia jak zaczna mu one wypadac? Takie szczerbate dzieciaczki tez wygladaja fajosko ;-)
Ja takze zalaczam kilka fotek mojego synka

Jestem malym Irlandczykiem :-)
irlandczyk.jpg

Wczoraj na spacerku wygrzewalem sie na sloneczku...
spacer.jpg

Usmiech za usmiech...
usmiech.jpg

Witajcie!
Ara pozdrawia was wszystkie bardzo serdecznie!
Martuska, Anya-a to niezla wystawe fotografii nam tu urzadzilyscie:)wasi chlopcy sa naprawde sliczni!
U nas dzis pogoda w kratke, raz deszcz za chwile slonce a potem grad i tak w kolko.Taka pogoda dziala na mnie niekorzystnie, czuje sie senna i wogole jakos dziwnie!
Milego weekendu:)

a propos antykoncepcji - czy slyszalyscie moze o takim urzadeniu lady-comp???
to jest taki mini komputerek ktory wyznacza dni plodne i nieplodne w oparciu o metody naturalne ( glownie pomiar temperatury) . ja wczesniej nigdy o tym nie slyszalam - natknelam sie tylko na ten watek na bb:

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6240.0.html

czy ktoras z waszych znajomych moze to uzywa?? zaintrygowalo mnie to urzadzenie, jestem ciekawa jaka jest jego skutecznosc- bo warto by bylo sie skusic- ja podobnie jak ty Martuska wolalabym juz hormonow nie brac... :(

Martuska, Anya - piekni sa wasi chlopcy! sama slodycz! jak sie oglada takie fotki to geba sama sie smieje!
Maxin- zyczymy zdrowka twojej babci!! zeby byla silna!!i twojemu dziadziusiowi rowniez tamarunia! :) :) :)

Anya cudowne fotki,a Josh rosnie jak na drozdzach,w stroju irlanczyka wyglada tak doroslo ;) ;) ;)
Malvina nie slyszalam o takim cudenku,poczytam bo mnie zaciekawilo.

Dziekuje za dobre zyczenia dla babci.Wczoraj PRZYSZLA TA OKROPNA NOWINA O JEJ ODEJCIU,O 18.00 DOLONCZYLAM DO GRONA ANILOW I DZIADZIA.WILEKI SMUTEK W MYM SERCU I ZAL ,ZE NIE MOGE TERAZ BYC W KRAJU Z RODZINA :-[ :-[
NIECH JEJ ZIEMIA LEKKA BEDZIE [*] [*] [*]
mam prosbe mozecie wirtualna swieczke zapalic dla mojej babci [*] Dzieki ;)

[*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*][*] [*] [*]

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

oj nie wyszly swieczki poprzednio

*****                                       *****                                 *****
                       IIIIIII                                       IIIIIII                                  IIIIIII

reklama
WItajcie, ja dzis jestem jakas placzliwa jestem, ciezko mi okropnie.Juz bym chciala aby dzidzia byla z nami.
A wogole to ciagle jestem sama, smutno mi bardzo, moj maz sie stara i jest taki kochany ale niestety musi pracowac dla nas wiec tez nie mamy dla siebie zbyt duzo czasu.A wiecie co najgorsze jest to ze jak go nie ma to ja nie mam do kogo buzi otworzyc, nie znam tu nikogo, nawet jednej znajomej czy kolezanki tu nie mam.Wyc mi sie chce.Tesknie za moimi przyjaciolmi z polski!A tu taka pustka...
Maxin-bardzo, bardzo mi przykro z powodu twojej babci, oby z dziadziem tam wysoko bylo jej znowu dobrze.Trzymaj sie dzielnie.
Dolaczam swoja swieczuszke.
                                        (|)
                                     \------/
                                      \___/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry