• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej mamuśki ja tak na chwilke, ja ciągle w dwupaku, :sorry:
wczoraj połozna sprawdziła szyjke i nadal długa nic sie nie dzieje a ja juz bym chciała miec to za sobą ehhh ale pisze do was bo nie moge znalezc wątku wszystko o paszportach dla dziecka jak składać, gdzie itd. chciałabym juz aby mi wysłali papiery \a nic na ten temat nie wiem -mozecie mi wysłać jakis linki ??? bede wdzięczna :tak:pozdrawiam wszystkie mamuski:-)

reklama
LUCY 25 o jakie papiery Ci chodzi. jezeli wniosek o paszport to musisz go wypelnic na miejscu w ambasadzie w londynie lub w manchester... moze ten link Ci sie przyda no i zycze Ci szybkiego rozwiazania... :-)

kornasia jaki link, podałaś jakiś??? bo zadnego nie widze, obiło mi sie o uszy ze trzeba zadzwonić do nich i oni wysyłaja jakis wniosek :sorry: a co do porodu to juz bym chciała miec to za sobą i to bardzo- :confused2:

POPRAWIAM SIE :-) Dzial Paszportowy TO PRAWDA ZE TRZEBA SIE UMOWIC NA SPOTKANIE ALE WNIOSKI O PASZPORT TYMCZASOWY SA DOSTEPNE TYLKO W KONSULACIE :-) CIEZKO JEST DO NICH SIE DODZWONIC WIEC POLECAM POCZTE ELEKTRONICZNA.
A!! I ZAPISY SA TYLKO DO KONSULATU W MANCHESTERZ A W LONDYNIE MUSISZ POPROSTU TAM ISC I POCZEKAC NA SWOJA KOLEJ :-)

hejo laseczki

maggusia- no to nie ciekawie sie poroiło ale racja w tym ze na siłe dziecka do przeszkola prowadzac nie mozna skoro sle zle czuje to powinnas go wypisac po czasie zapomni:tak::tak: i bedzie ok

Gosia- no my tez grzejemy cały dzien na najmniejszych stopniach ale to nic nie daje:no::no::no: na koniec dnia po prostu kapie z sufitu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szokujace to jest!!!! a Calinka dziekuje za pozdrowionka;-);-);-)
Kwiateczek- zdrowka dla synusia wiem co to znaczy ja dziecko chore:-(:-(:-( moja jak zdowa to jest nieznosna a jak chora to juz wogole................
Ada fajne focie widac ze odwiedziny gosci vałemu służa i wam tez o super wyglądacie:tak::tak:

pozdrowionka dla reszty mykam na filmik

Pinka dzis juz jet lepiej ale ostatnia nocka to tez byla masakra:no:ja mam naprawde dosc.dzis juz powiedzialam G zeby go wzial bo ja ide do innego pokoju:no:nerwe mialam w nocy a teraz mam wyrzuty:baffled:teraz juz wyglada normalnie,zobaczymy co w nocy:sorry:jak to mowia ze dzieci sie psuje przez chorobe i on praktycznie z nami spal teraz woiec dzis nie ma zlituj:no:G juz sie boi bo jutro do pracy:sorry:
Lucy skoro masz blizej do Menchesteru to nawet musisz tam jechac bo w Lpndynie cie nie przyjma:no:tak juz jest:baffled:

reklama
lucy nie martw sie do manchesteru jest o wiele blizej i watpie by londyn to byl twoj rejon;-) nie wiem jak jest w manchesterze, bo ja wyrabialam mlodemu tymczasowy jeszcze w londynie i nie musialam sie zapisywac po prostu pojechalam i tyle:tak:
dzis Kondzio byl na wazeniu i mamy juz 9020:-)slodki ciezarek, pani sprawdzala tez jak siedzi ale po kilku sekundach opada na boki, za bardzo ruchliwy:-D powiedziala ze ma jeszcze czas i gdyby nie siedzial sam do ok 10 miesiaca wtedy zrobia badanie:sorry:a dzisiaj wieczorem przed zasnieciem podnosil sie w lozeczku do polowy po czym spadal na bok:-pjeszcze troche i sie podciagnie:tak:

lece, dobranoc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry