doveinred
my little precious...
Dziewczyny tez nie uwazam ze te organik sa takie swietne. Przez to okreslenie chodzilo mi o warzywa nie z lidla, bo jest roznica jak sie kupi np kalafior z lidla a z tesco czy od ciapatego. Jest inny smak, czuc bardziej kalafior a nie wode.
Maggusia- no moj deserow nie lubi ze sloiczkow, musza byc inne takie jak yogutry.
U nas dobrze, obiadek caly zjada sniadanie i kolacje to je jak zawsze. Chyba najbardziej cieszy sie z pomyslu trzymania ciasteczka w buzi i mozliwoscia kruszenia do okola
.
Jak podalam mu pierwszy raz chrupka to spojzal z mina- o kurcze
to na prawde dla mnie
serio!!!!
A Barnim zaczal mowic juz mama i mowi jak sie obudzi w lozeczku- slodziutki
Maggusia- no moj deserow nie lubi ze sloiczkow, musza byc inne takie jak yogutry.
U nas dobrze, obiadek caly zjada sniadanie i kolacje to je jak zawsze. Chyba najbardziej cieszy sie z pomyslu trzymania ciasteczka w buzi i mozliwoscia kruszenia do okola
.Jak podalam mu pierwszy raz chrupka to spojzal z mina- o kurcze
to na prawde dla mnie
serio!!!!A Barnim zaczal mowic juz mama i mowi jak sie obudzi w lozeczku- slodziutki
Ostatnia edycja:

ale mam zamiar schudnoac wiesz takie cwiczenia w pracy sie przydaja

ale co ie dziwic.Moja znajoma angilka,patrzyla na mnie i robila lepiej,raz gotowala raz dawala sloiczek
gile zielone,w nocy mial troche goraczki.plakal zucal sie,kopal

co prawda o 4:30 obudzil sie by dostac smoczka i o 6:00 tez sie przebudzil ale zasnal