oooooo jak sie rospisalyscie ;D ;D ;D Wlasnie skonczylam prac pierwsza porcjie prania recznego,reszta w parlce ;D Pogoda faktycznie dobija,slonce,chmury,wiatr i znowu zimno,brrrr.......Tak nie chce mi sie isc do sklepu,ale Wojtka Brat przyjechal i drobne spozywcze rzeczy musze kupic.Osotanio mam bardzo slabe paznokcie :
Ivonek no wreszcie jestes,opisz wszystko jak nowe mieszkanko.......Masz co nadrabiac,troche nowosci,nowe kobietki do nas dolaczyly ;D Jak Julcia????
Izusia przykro mi,ze masz takie bole i nie za dobrze sie czujesz,to wlasnie uroki ostaniej fazy ciazy,wszystko dokucza,skoki nastrojow nie pomagaja,dobrze ze maz cie wspiera to teraz bardzo potrzebne.Trzymaj sie zdrowo i odpoczywaj
Beta a ty gdzie sie podziewalas???Fajowo musi wygladac Tomaszek smigajacy po domku,traz na wszystko musisz uwazac,oczy miec na okolo glowy.A jak twoje samopoczucie.Co do wielkanocy tez zauwazylam,ze Angole wcale tak bardzo nie swietuja jak Boze Narodzenie.Ale my Polki musimy pzrekazywac nasze tardycjie aby nasze dzieci wiedzialy gdzie ich korzenie.
Leedsana usmailam sie jak piszesz o swoim szkrabie"stary",hi,hi,hi na pewno przoduje wsrod naszych forumowych chlopczykow,no jest jeszcze sun Dorci,ktory do szkoly juz chodzi

A wy jak spedzacie swieta,rodzinne malowanie pisanek bedzie???
Martuska no fakt my nastepne w kolejce,bardzo niecierpliwa sie zrobilam,jeszcze jak wczoraj zobaczylam tego 5 godzinnego bobaska to wogole o niczym innym nie moge myslec,tak jak Izusia juz bym chciala je piescic w ramionach.
Ara oj to faktycznie dlugi porod mialas,bidulko,ale jak piszesz warto.Jak moesz napisac co sie stalo,ze musialas miec CC???
Maja33 jak towje samopoczucie??????
Cela ale jak jestes w kafejce,to mozesz sobie spokojnie na stronie zrobic,a oni ci wydrukuja,zapytaj.Bo warto,naprawde ulatwia zadanie

A jak ty ogolnie sie czujesz w ostatnim miesiacu ciazy????