reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Was kobitki :-) W Brighton brakuje cos slonca, co gorsza pada deszcz. Po kilku slicznych dniach nastal szary dzien, ale na szczescie pogoda mi sluzy, bo co jakis czas sobie kimam po wczorajszych szalenstwach :-) Oj boli dzisiaj glowka, znowu obietnice JUZ NIGDY NIE PIJE... ;-) W dodatku moj kac objawia sie ogromnym apetytem- jem burgery, frytki, czekoladki i inne smieci :-)

ara- Twoj Marcelus jest slicznym bobasikiem :-) A co do czasu to rzeczywiscie tak leci, ze czlowiek lapie sie za glowe i nei wierzy jakie te nasze dzieci juz duze!
Malvina- mam nadzieje, ze maz jest tylko tymczasowo tak bardzo zajety i juz wkrotce odejdzie Ci troche obowiazkow. Ja osobiscie nie narzekam, Graham pomaga mi baaaaardzo duzo. Powiem Ci szczerze, ze ja uwazam, iz male dziecko maly klopot... Josh pol swojego zycia niemowlecego przespal. Gdy byl malusi to nic nie robil- tylko spal i jadl. A teraz jest juz zwinniejszy, wszystko co lezy wokol niego trafia do buzi, zrecznie chwyta przedmioty. W lozeczku fika jak szalony, obraca sie na wszystkie strony- kopie i zawsze boje sie, ze wlozy raczke lub nozke miezy szczebelki swojego lozeczka i cos sobie zlamie, bo on jest naprawde wielkim dzikusem. Nie wiem co to bedzie jak zacznie raczkowac albo chodzic. Niestety, ale czlowiek musi bardziej uwazac, oczy trzeba miec naokolo glowy, wiec uwazam, ze im mniejsze dziecko tym mniej z nim problemow. Ja zawsze mialam i mam czas posprzatac- to praktycznie jedyny moj obowiazek w domu. Pranie, gotowanie, zakupy sa na glowie Grahama. No i musi pogodzic to jeszcze z opieka nad synkiem, gdy mamusia pragnie sie rozerwac i miec czas dla siebie samej. ;D

Ide ogladac dvd, bo moj mezczyzna cos wypozyczyl, wiec relaksujemy sie przed TV. Zycze milego weekendu

Jak Wam sie udalo spotkanko dziewczyny?

reklama
Malvina- zadnego komentarzyka do Twoich zdjec nie dolaczylam, bo nie moge ich zobaczyc :-( WRRR

TAMARUNIA OGROMNIASTE GRATULACJE,CZEKAMY NA FOTKI.A co do czkawek to moj syneczek tez mial potworne ale to dzieciakom nie szkodzi,ja wtedy przykladalam go do piersi i przechodzilo.

Maxim ostatni tydzien to juz udreka ale juz niedlugo bedziesz tulic Swoja Natalke w ramionach,a ten srodek na kolki nazywea sie Colief Infant Drops a na poczatku bardzo mi sie przydal Infakol,do tej pory go uzywam,a do tego jest smaczny.

Maggusia moze w srodku nie bedzie tak zle,zreszta troche kobiecej reki i od razu lepiej.Najwazniejsze ze juz dostaliscie.

Anya Ty to masz zdrowie,a jak Joshua pewnie juz wiecej czasu mamie zabiera.

Malwinka widze ze i Twoja cora rosnie jak na drozdzach,slodkie malenstwa z tych naszych dzieciaczkow.

Izusia Tobie tez juz niewiele zostalo i dla Ciebie lepiej zeby nie bylo duzo sloneczka bo wtedy nozki bardziej puchna.

Martuska,Evoska,Maja dziekuje za miluchne spotkanko i z niecierpliwoscia czekam na nastepne.

No wiec Leedsano faktycznie mala dosyc czesto bo ze dwa razy minimum miala czkawkewiec t moze to. dzis spytalam sie hv o to i mowi ze to normalne, wiec ok:) le mowie jak czka to a z"calym cialem"

poza tym Anya dzieki jeszcze serdecznie za opis
wyglada na to ze bedzie trzeba razen z mezem tam jechac koszmar normalnie!

Maxin i Izusia trzymajcie sie dzielnie!

Konzce juz i ide pod prysznic i spac poki mala pi tez:)
papa!!

Wtajcie moje drogie Londynskie mamy!!!! Chcialam sie pochwalic ze 5.stycznia zostalam mama slodkiej dziewczynki :laugh: Rodzilam north middlesex hospital i jak ktoras ma jekies pytanka apropo szpitala chetnie odpowiem .A narazie uciekam bo mi dzidzia plaka ,Amoze wiecie cos o diecie dla matek karmiacych najlepiej takiej po ,ktorej sie chudnie .BUZIACZKI GORACE

witajcie

ja tylko na sekuntkę żeby, bo strasznie podobaja mi się twoje fotki malvinko z mają jest cudowna

maggusia- nie martw się najważniejsze że już macie swoje mieszkanko a reszta sama się ułozy bedzie dobrze

aro-maleństwo piękne i szybciutko rośnie  ;D
tamarunia, anya, izusia, maxinka, leedsanko- pozdrawiam was serdecznie

lwico, magdo, martuska, evoska- dzięki dziewczyny za tak świetne spotkanie i równiez czekam na następne, może kiedyś uda nam się z wszystkimi spotkać to byłoby cudowne  ;D

reklama
Tamarunia- do ktorego parku chodzicie?? bo my nieraz jezdzimy na hackney do mojego brata i znajomych, wiec jakbys chciala mozemy sie spotkac kiedys? :)

Do góry