I
izusia
Gość
Hej Dziewczynki!
Jakos nie moge spac od 5-tej!Zadna pozycja mi nie sprzyja wie postanowilam wstac tym bardziej ze mam dzis polozna wiec i tak niedlugo musze sie zbierac.Ciekawe co mi dzisiaj powie, mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku.
Wiecie co, zrobilo sie cieplo a co za tym idzie pajaki zaczely sie wykluwac, fuj.Ja mam fobie, nie cierpie ich i bardzo sie ich boje i jak na zlosc dzis w nocy gdy szlam do lazienki zobaczylam jednego w umywalce(okno zostawilam otwarte bo tak cieplutko i myslalam o tym, ze jak je tak zostawie to cos mi wejdzie do domku i nie mylilam sie).Ten pajak byl tak obrzydliwy i tlusty ze go utopilam
Nie ma co dzis zakladamy moskitiery bo nie mam zamiau obudzic sie ktoregos dnia z pajakiem na twarzy.A swoja droga w Anglii jest ich wyjatkowo duzo!!!Moze dlatego, ze jest tu duza wilgoc?Nie wiem
Martuska-nocna babeczka z ciebie, nie spisz o tak pozniej porze
A co do fotek to zaraz moze cos znajde i wrzuce
Maja33- fajowe fotki, a tak sie sklada ze ja mam na nazwisko Łabędź
Maxin- gdzie sie podziewasz?Czyzby juz sie zaczelo???

Jakos nie moge spac od 5-tej!Zadna pozycja mi nie sprzyja wie postanowilam wstac tym bardziej ze mam dzis polozna wiec i tak niedlugo musze sie zbierac.Ciekawe co mi dzisiaj powie, mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku.
Wiecie co, zrobilo sie cieplo a co za tym idzie pajaki zaczely sie wykluwac, fuj.Ja mam fobie, nie cierpie ich i bardzo sie ich boje i jak na zlosc dzis w nocy gdy szlam do lazienki zobaczylam jednego w umywalce(okno zostawilam otwarte bo tak cieplutko i myslalam o tym, ze jak je tak zostawie to cos mi wejdzie do domku i nie mylilam sie).Ten pajak byl tak obrzydliwy i tlusty ze go utopilam
Martuska-nocna babeczka z ciebie, nie spisz o tak pozniej porze
Maja33- fajowe fotki, a tak sie sklada ze ja mam na nazwisko Łabędź
Maxin- gdzie sie podziewasz?Czyzby juz sie zaczelo???