reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Beta - dzieki za kompementy - blueczka przed ciazowa mam kilka takich podfruwajek
wiec teraz korzystam;)

ps motyl nie wygladal na zmuszanego hi hi hi;)

troche mi bylo glupio samej obie pstrykac w galerii ale co tam
ciezarowka jestem - wybaczcie ludziska

ps2, dziem tez lubie - a zwlaszcza truskawkowy (zartowalam)

spadam papatinki

Evoska-No co ci powiem, ze brzusio ladnie ci rosnie, no i fajnie, dzidzia pewnie slicznie sie rozwija:)Haha a musi to fajnie wygladac jak robisz sobie zdjecia a jednoczesnie klienci patrza:)
Beta- no wlasnie u mnie tez Dzem wyzwala mnostwo wspomnien z najlepszych czasow kiedy chodzilam do liceum a zycie bylo takie beztroskie...:)Teraz nie jest zle ale...ah te czasy mlodosci:):):)
Maggusia-hm to dziwne, ze tak tymczasowo wam dali to mieszkanie, cholernie to wkurza co?Jeszcze macie dzieciatko a tu nie macie normlnego kata.Wiesz co, no my dostalismy to mieszkanie jak pisalam przez taka metode kto pierwszy ten lepszy ale ja zniesli nie wiem dlaczego bo to bylo naprawde dobre:(A mozesz mi dokladniej opisac swoja sytuacje to ja zapytam meza bo on wiecej sie z tym motal niz ja i moze cos wie wiecej.
Hehe kurcze a wiecie co babeczki moj maz wlasnei myje okna w naszym domku, fajnie cio???
Trzymajcie sie cieplo:)

cześć dziewczyny!!!!

dziś byłam w parku i było cudownie bardzo cieplutko i miło i teraz jestem bardzo zmęczona i marzę tylko o spanku

maggusia-cieszę się że chociaż jesteś juz sama w mieszkaniu i mam nadzieję że dostaniesz szybciutko już to wasze

evoska -piękne fotki u ciebie juz nieźle wygląda brzuszek ale może to dwie fasolki ;D

izusia- super wykorzystujesz czas ciążowy uczysz się i to bardzo ważne, przyjemne z pożytecznym odpoczywaj dużo szczególnie że pogoda jest piękna ;D

anya- nareszcie jesteś ;D twój synek to naprawdę aniołek że tak pięknie śpi w nocy i oszczędza mamusię swoją ;D mam nadzieję że mój skarbek też taki będzie ;D

tamarunia - gratuluję mądrej córeczki pięknie nauczyła się ssać i teraz już z górki ;D, teraz tylko zacznie mówić pójdzie do szkoły na studia będzie miała swoja rodzinę i już ;D

dziewczynki ja uciekam spać miłej nocki i pa pa

Czesc babeczki pozna prora ;)
Oczy mnie szczypia i jeszcze cos musze przekasic, ale poczytalam i chce mi sie odpisac :laugh:
Evoska piekny brzusio i piekna mamusia. Sliczna masz ta bluzeczke taka letnia :)
Co do spotkania to ja prosilam Maje, zebysmy sie spotkaly na stacji metra Hammersmith. Tam sie jakos dowleke, ale dalej juz ani kroku ;)
Wszystko fajnie tylko pytanie, czy nie bedzie lalo, bo cs mi sie o uszy obilo, ze deszcz zapowiadali? Nie wiem napewno, bo my TV nie mamy ::)

Maggusia tak to jest z tymi domami panstwowymi. Mam kolege, ktory pracuje w takim hotelu wlasnie i mowi, ze czasem ludzi z niego jeszce przenosza do innego hotelu zanim dadza im mieszkanie na stale. Mysle, ze u was jako, ze macie male dziecko powinno sie to wszystko szybciej potoczyc.

Maxinka, mie sie Maxinka tez podoba :laugh: Maxin tak dostojnie wiec wybieraj ;)

Beta udanej podrozy. Swoja droga ciekawa jestem jak tego motylka zmusiliscie ;D Chyba bujne wloski Tomaszka nie byly niczym posypane ::)

Izusia dzieki, no mam nadzieje, ze wysypka ni wroci. Wklej jakies zdjecie swoje, bo dawno Cie nei bylo widac. A co dospotkan w parku, to rzeczywiscie mozna nie raz kogos spotkac. ja dwa dni temu poznalam fajna Polke z dwojeczka dziec.

Maju piekne zdejcia z parku. Te labadki cudne, takie delikatne. FAktycznie dzisiaj pogoda byla rewelacyjna, oby wiecej takich dni!!!

No i Leedsana oposcila nas na baaardzo dlugo. Hej mamo Sebcia gdzie jestes??????

Ok lece jesc i do spanka!

reklama
Acha jeszcze mam pytanie. Czy Pimark znajduje sie daleko od Posku? Poprostu pomyslalam, ze jak juz bede na Hammersmith to moze bym wstapila do tego sklepu, bo u nas w Coydon nie ma.

Do góry