Czesc babeczki pozna prora

Oczy mnie szczypia i jeszcze cos musze przekasic, ale poczytalam i chce mi sie odpisac :laugh:
Evoska piekny brzusio i piekna mamusia. Sliczna masz ta bluzeczke taka letnia

Co do spotkania to ja prosilam Maje, zebysmy sie spotkaly na stacji metra Hammersmith. Tam sie jakos dowleke, ale dalej juz ani kroku
Wszystko fajnie tylko pytanie, czy nie bedzie lalo, bo cs mi sie o uszy obilo, ze deszcz zapowiadali? Nie wiem napewno, bo my TV nie mamy :
Maggusia tak to jest z tymi domami panstwowymi. Mam kolege, ktory pracuje w takim hotelu wlasnie i mowi, ze czasem ludzi z niego jeszce przenosza do innego hotelu zanim dadza im mieszkanie na stale. Mysle, ze u was jako, ze macie male dziecko powinno sie to wszystko szybciej potoczyc.
Maxinka, mie sie Maxinka tez podoba :laugh: Maxin tak dostojnie wiec wybieraj
Beta udanej podrozy. Swoja droga ciekawa jestem jak tego motylka zmusiliscie ;D Chyba bujne wloski Tomaszka nie byly niczym posypane :
Izusia dzieki, no mam nadzieje, ze wysypka ni wroci. Wklej jakies zdjecie swoje, bo dawno Cie nei bylo widac. A co dospotkan w parku, to rzeczywiscie mozna nie raz kogos spotkac. ja dwa dni temu poznalam fajna Polke z dwojeczka dziec.
Maju piekne zdejcia z parku. Te labadki cudne, takie delikatne. FAktycznie dzisiaj pogoda byla rewelacyjna, oby wiecej takich dni!!!
No i
Leedsana oposcila nas na baaardzo dlugo. Hej mamo Sebcia gdzie jestes??????
Ok lece jesc i do spanka!