reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maxin78 dzieki.dawidek na szczescie jest zdrowy chociaz w ciazy niezle sie nadenerwowalam bo okazalo sie ze mam toksoplazmoze ale bylam leczona i potem wyniki byly juz dobre...
a silny to jest....jak mnie nieraz za wlosy pociagnie to az sie przykro robi...straszny rozrabiaka-jakos go musze utemperowac...

reklama
Hej dziewczyny!
Maxin-witam,witam,buziaczki dla Natalki!!!!
agnieszka1-Milutko ze znow jestes i jak sie rozpisalas!Supcio
Tygrysek-Jesli chodzi o suwaczki to:
-wejdz sobie w jakas strone z suwaczkami (np kliknij na ktorys suwaczek 2 razy,albo w google wpisz "suwaczki")
-zaloguj sie tam
-a jak juz stworzysz swoj suwaczek skopiuj jego adres,i wklej w twoim podpisie,w ustawieniach

Eliza999-Witaj i nie przejmoj sie karzda z nas kiedys byla nowa!;-)
POdziwiam cie za podejscie i sily!

Acha dziewczyny jak chcecie cos wiedziec o nas to zapraszamy na watek "Poznajmy sie" gdzies na 2ej albo 3ej stronie

Pozdrowionka
milego popoludnia dla wszystkich

MrsF i jak przygotowania do maciezynskiego,pewnie nie mozesz sie doczekac?Wyprawka kupiona,terz widze glowa zajeta nowym domem.Milo,miec wlasny kat.Rodzinka cie odwiedzic,super spedzicie czas.Jak relacjie twojego meza z nimi,jezeli mozna spytac,uczy sie polskiego?

Eliza, witaj!

Maxin78, ja tez szaleje z urzadzaniem domu i coraz bardzie sie stresuje ze nie zdaze wszystkiego zrobic do pordodu! :unsure: Dywany w sypialniach maja byc wymieniane juz w natepnym tyg a potem panowie od kominkow maja sie pojawic, lazienki beda robione juz na moim maciezynskim a potem jeszcze malowanie. Dzis rano znowu szalelismy po sklepach meblowych szukajac odpowiednich mebli do goscinnego i jadalni, ale nic mi sie narazie nie podoba. chyba sie poddam i pojedziemy do ikei... Za to do dziecinnego juz zamowilismy komplecik bialych mebelkow z Mamas & Papas i smieszne kolorowe obrazki ze zwierzaczkami na sciany i gwiazdki na sufit. Uff, tyle do zrobienia a ja coraz bardziej zmeczona i juz nawet w gabinecie nie moge usiedziec te 8 godzin a tu trzeba bedzie i wieczorami sie meczyc.

Co do rodzinki i meza to niesamowicie sie zgrali a szczegolnie maz z moim tata. Pewnie dlatego ze tata 17 lat pracowal w manchesterze i tez sie czuje po czesci anglikiem. Sa strasznie smieszni razem, jak rozmawiaja tylko we dwuch, zawsze palac te swoje oblesne smierdzace cygara :rolleyes2:, to jest 'no tak, my anglicy...', a jak ze mna to 'no tak, bo my polacy to...'! hi hi hi! Taki dylemat tez pewnie bedzie miec moje male, dom tu a tam mamusi rodzinka:) Maz bardzo Polskiego chce sie uczyc ale nie ma biedny okazji praktykowac bo z rodzicami i moimi przyjaciolmi zawsze mowi po angieslku a z dziadkami mieszanka niemiecko-francuska. jak do maluszka bede po polsku mowic to sie pewnie nauczy.

Powodzenia z przygotowaniami do egzaminu! Czy to na prawo jazdy? Ciekawe czy tutaj jest trudniej zdac niz w PL..? Ja zdawalam z 11 lat temu w Warszawie i pamietam swoja pierwsza jazde lewo-stronna przez centrum Londynu (w nowo kupionym samochodzie! :szok:) . Bylam tak zdenerwowana ze prawie rozbilam sie w tunelu pod Piccadilly bo ciagle zapominalam ktorej strony sie trzymac. Ale szybko sie czlowiek przestawia i jest ok tu i tam :tak:. Ja juz niedlugo z 10 lat bede jezdzic na Polskim prawo jazdy- najwyzszy czas wymienic!

cześć Laseczki!dawno Do Was Nie Pisałam Ale Na Nic Nie Mam Czasu Mały Mi Strasznie Dokucza Nie Pozwala Nawet Wyjsc Do łazienki.wszystko Mu Nie Pasuje I Ciągle Płacze W Nocy Nadal Budzi Sie Co 3-4godz.w środę Skończył 4msc I Mam Nadzieje że Za 2-3msc Bedzie Troszkę Lepiej(moze To Ząbki)ogólnie Jestem Wykończona Mąż Ciągle W Pracy A My Sami ,ale Już Niebawem Do Polski;-))))))))))))))widzę ,że Wasze Pociechy Rosną Jak Na Drożdżach.postaram Się Wpaść Jutro.pozdrawiam Was Wszystkie Gorąco I Wasze Pociechy

ufff.udalo sie..najpierw mi wyszlo ze Dawid ma ponad 2 lata...cosik mi sie daty po...mylily...:-) hehe..sprytne to...

Oj widze ze tu sezon na wstretne chorobska...dobrze ze my zdrowi jestesmy..bylismy dzis na placu zabaw ale "wywialo"nas stamtad po 15 minutach...brr....zimnica....
wszystkim co z katarkiem i kaszelkiem zycze szybkiego powrotu do zdrowia-zebyscie dziewczyny mialy sile pisac tu do nas a dzieciaki zeby dokazywaly;-):-D a nie w lozeczku lezaly...

moniaIcolinek nareszcie sie pojawilas!...nie przejmuj sie-Dawid tez taki byl(tylko jak byl troszke starszy, bo jak by w wieku Colina to mama mogla sobie isc gdzie chciala byleby tylko ktos przy nim zostal)..my tez niedlugo do Polski...mam nadzieje ze sobie odbije to siedzenie w domu:-)
a jak tam wysypka malego.juz dobrze?

agnieszka ja tez jestem na naszej klasie...teraz to chyba ciezko znalezc kogos kto nie jest tam zalogowany....tez odnawiam znajomosci...ale jaka to radocha zobaczyc kogos z 1 klasy podstawowki...:-) ja to przez pierwsze dnii szok przezywalam...
ale jest supeer.jak sie uda to jakis zlot zrobimy-pewnie wszystkich nie bedzie bo czesc tak jak ja wyjechala...

reklama
tygrysek235 małego wysypka ok raz jest raz znika pójdę z nim w Polsce do pediatry.Colinek ma to samo co miał Twój Dawidek obojętne kto tylko żeby ktoś byl tylko że to jestem cały czas ja bo tatuś pracuje do późna.mam tylko nadzieje że jak zacznie siadać,raczkować,lepiej brać w rączki przedmioty to choć na chwilę zabawi się sam.łudzę się????????????a z Twojego Dawidka to jużniezły przystojniak!pozdrawiam

Do góry