tygrysek235
mama Dawidka
maxin78 dzieki.dawidek na szczescie jest zdrowy chociaz w ciazy niezle sie nadenerwowalam bo okazalo sie ze mam toksoplazmoze ale bylam leczona i potem wyniki byly juz dobre...
a silny to jest....jak mnie nieraz za wlosy pociagnie to az sie przykro robi...straszny rozrabiaka-jakos go musze utemperowac...
a silny to jest....jak mnie nieraz za wlosy pociagnie to az sie przykro robi...straszny rozrabiaka-jakos go musze utemperowac...
Dywany w sypialniach maja byc wymieniane juz w natepnym tyg a potem panowie od kominkow maja sie pojawic, lazienki beda robione juz na moim maciezynskim a potem jeszcze malowanie. Dzis rano znowu szalelismy po sklepach meblowych szukajac odpowiednich mebli do goscinnego i jadalni, ale nic mi sie narazie nie podoba. chyba sie poddam i pojedziemy do ikei... Za to do dziecinnego juz zamowilismy komplecik bialych mebelkow z Mamas & Papas i smieszne kolorowe obrazki ze zwierzaczkami na sciany i gwiazdki na sufit. Uff, tyle do zrobienia a ja coraz bardziej zmeczona i juz nawet w gabinecie nie moge usiedziec te 8 godzin a tu trzeba bedzie i wieczorami sie meczyc.
, to jest 'no tak, my anglicy...', a jak ze mna to 'no tak, bo my polacy to...'! hi hi hi! Taki dylemat tez pewnie bedzie miec moje male, dom tu a tam mamusi rodzinka
) . Bylam tak zdenerwowana ze prawie rozbilam sie w tunelu pod Piccadilly bo ciagle zapominalam ktorej strony sie trzymac. Ale szybko sie czlowiek przestawia i jest ok tu i tam
. Ja juz niedlugo z 10 lat bede jezdzic na Polskim prawo jazdy- najwyzszy czas wymienic!
a nie w lozeczku lezaly...