Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe 13 w piatek sie urodzilambuziaczku- tak sobie dzis pobuszowałam i zobaczyłam ze urodziłas sie 13 kwietnia:-) ja 16 kwietnia:-) tylko rózne rocznikimnie juz 26 stuknie w tym roku
a niedawno 18-nascie miałam
pozdrawiam

ale nie jestem chyba raczej pechowa
a mnie stuknie 19 
wiem wiem mloda mama jestem ....
mam nadzieje ze jak znacie moj wiek to nie bedziecie mnie inaczej odbierac 

bedziemy miec ognisko !
Nie wiem czy je ugasze heheheheHehe wiedzialam , moglam nie pisac ile mam lat ..byscie myslaly ze jestem juz taka duzaPianka - juz drugi zabeczek idzie ???? O jeny ! Gratulki ! Wez no tam cmoknij mala ode mnie w jeden policzek i od Nastki w drugi policzek
Kobitki, wy to mlodziutkie jestescie.
Ze Buziaczek ma 19 wiosenek ...ho ho ho.... no mlodzitka z Ciebie mamcia, ale wiek nie swiadczy o niczym , wazne zeby byc dobrym rodzicem dla dzieciatka. A ty z tego co piszesz bardzo cieszysz sie macierzyntwem i nie jestes rozczarowana - i tak trzymac. No i Pinka tez mlodsza... kurcze ....ja taki stary byczek jestem ! Za kilka dni na moim torcie znajadzie sie 30 swieczekbedziemy miec ognisko !
Nie wiem czy je ugasze hehehehe

wtedy byscie mnie nie traktowaly i nie myslaly sobie o mnei jak ooo....

i mamy cudaczka co wspina sie po kaloryferze na parapety 

)ha ha
ale ja wlasnie tego chcialam!
:-)