reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam nowe mamusie:-)
Maggusia to ubezpieczenie to jest po to by wlasnie oddali jak co kase za bilet,ubezpieczenie bagazu itp...my nigdy nie kupujemy
a jak samolot nie poleci to i tak musza wam dac inny przeciez...ale kwesstia wyboru:-)
Beata witaj:-)dawno cie nie bylo.co u was?cicho troche na wateczku jet
Lucy a jak tam u was?
Gosiaczek pogubilam sie
masz corke 19 letnia i 6 letnia tak?wnusiu jest tej starszej corki?a ile masz w ogole lat jak moge pytac
dlaczego ty lecisz z wnukiem sama?
Ja dzis troche zalatana.wczoraj dostalam aplikacje do mojego kasyna.niby za 4 tyg bede mogla zaczac:-)a dzis tym czasem ide sie odchaczyc
Maggusia to ubezpieczenie to jest po to by wlasnie oddali jak co kase za bilet,ubezpieczenie bagazu itp...my nigdy nie kupujemy

Beata witaj:-)dawno cie nie bylo.co u was?cicho troche na wateczku jet

Lucy a jak tam u was?
Gosiaczek pogubilam sie

Ja dzis troche zalatana.wczoraj dostalam aplikacje do mojego kasyna.niby za 4 tyg bede mogla zaczac:-)a dzis tym czasem ide sie odchaczyc

hej Madziarabuzi
Ja rodziłam tutaj w basenie jestem bardzo zadowolona. Miałam super położne a to dużo daje urodziłam w piątek po południu a w sobotę wieczorem byłam w domu. To był mój trzeci poród i jestem z niego bardzo zadowolona. Więc się nie przejmuj wszystko będzie oki. Pozdrawiam cieplutko
Ja rodziłam tutaj w basenie jestem bardzo zadowolona. Miałam super położne a to dużo daje urodziłam w piątek po południu a w sobotę wieczorem byłam w domu. To był mój trzeci poród i jestem z niego bardzo zadowolona. Więc się nie przejmuj wszystko będzie oki. Pozdrawiam cieplutko
Kwiateczek dobrze zrozumiałaś lecę z wnukiem bo córka ma już prace i leci z moja córeczką do babci a ja muszę pozałatwiać jeszcze sprawy w Polsce i lecę 17 marca niestety nasze urzędy pomalu pracuja
a co do lat jestem stara he-heh 40 na karku niestety
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiateczek
majowa mama `08
Gosiaczek no nie taka stara
GONIE CIE GONIE

polgielka
Fanka BB :)
Wcale nie stara bo ja juz tez prawie tyle-w tym roku 39 bedzie w kwietniu i jak szybko ten czas leci!!
:-) ech niby wnuki odmładzają ale ja się czuje staro heh ostatnio wszędzie mnie lamie w krzyżach
Kwiatuszku nie odpisałyście mi albo mi watek uleciał jak jest z rodzinnym i z dodatkami na dzieci i do jakiej posłać szkoły córkę 

polgielka
Fanka BB :)
Rodzinne sie dostaje na kazde dziecko-okolo £20 tyg za pierwsze dziecko i £11 za nastepne.Co do dodatkow jest Child Tax Credit i to zalezy od zarobkow.Trzeba dzwonic pod numer 0845 300 3900.Maja tam tlumaczy.Pytaja sie najpierw pare rzeczy przez telefon a potem wysylaja aplikacje co trzeba dokladnie wypelniac.
A co do szkoly to juz twoj wybor
A co do szkoly to juz twoj wybor
:-) dziękuje ślicznie mam jeszcze jedno pytanie do was bo córka wychowuje sama dziecko w Polsce jej zabrali rodzinne i dodatki na chore dziecko z powodu trwającej:-) sprawy o alimenty jak jest z dodatkami dla samotnej może wiecie
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Gosiaczek nie wiem jak to bedzie bo w sumie trzeba tu pracowac,albo atka albo ojciec wiec nie wiem czy tak od tak dostanie jakies pieniadze.rodzila w PoLSCE TAK?beda sprawdzac w Polsce czy bierze rodzinne i wtedy dopiero dadza.ja rodzilam i pracowalam tu wiec zanim mnie sparwdzili w Polsce minelo pol roku ale wszystko zwrocili
A ktos tu jest,pracuje???

Podziel się: