reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

czekam na tą twoją opowieść ...... kiedy ochłoniesz?bo juz sie doczekac nie moge ;D ;D ;D ;D ;D
a tak wogóle to byłam dziś w intermarche ........ale ty chyba dzis na południe w pracy?

reklama
byłam i na rano i na południe.... od 6,30 do 18,00 (jutro remanent musiałam dokumentację prygotować :() a następnym razem jak będziesz w InterMarche to poproś "Kasię informatyczkę" to każdy będzie wiedział o kogo chodzi może w końcu się poznamy hihihih ;D ;D ;D

a co do opowieści to lepiej niegadać tym bardziej że się jeszcze nie skończyła... opowiem Ci ją kiedyś osobiście bo to nie nadaje siędo opublikowania :) :) :)

dzisiaj na 15,00 idę do pracy na remanent............... oj, jak mi sięnie chce..... ale rano fajnie pobawiliśmy się z Olkiem i mam lepszy nastrój.... teraz poszedł spać więc ja szybko pod prysznic i jakiś obiad upichcić.....

jak pójdziesz spać to wspomnij na pracującą koleżankę..... ;D ;D ;D

bidulo do pracy cie zagonili ,ja niestety tez chodziłam w niedziele :( :( :(.... jak bede szła spać pomyśle o tobie jak walczysz z tymi papierami. Znów zapowiadają upały na cały tydzień szykujemy sie wybrac na basen zobaczymy co z tego wyjdzie tata ma jeszcze tydzien urlopiku trzeba to wykorzystac pożytecznie i przyjemnie dla mamy ;D ;D ;D i córci ;D ;D

wróciłam..... i padam..... ale wszystko dobrze, tylko trochęgłowa mnie boli , ale mam spokój na następne 3 miesiące..... ;D ;D ;D

życzę miłego urlopiku taty... ja jeszcze z Olem boję się na basen ale może teżcoś wymyślę.... tata z synem zapraszają mnie na dobre lody ;D ;D ;D

ja pracuję do czwartku.... w piątek mam wolne i idę z Olem do neurologa na kontrolę... więc będę niedaleko Was bo w ośrodku ;D ;D ;D

a potem mam 2 tygodnie urlopu.... więc znowu spędzę więcej czasu z moim mluszkiem i już się cieszę ;D ;D ;D

ja tez padam bylismy na przejarzce rowerowej zupełnie brak kondycji ,jeździło sie ale jeszcze przed urodzeniem Oliwi ;D ;D ale mnie dupsko ;D ;D ;D boli ło....a jutro to masakra
tez urlopik ci sie szykuje ,bedziesz odpoczywac ;) ;)

mogę sobie wyobrazić a nawet pamiętam swoje dupsko po pierwszzej w sezonie przejażdżce rowerowej.... i pamiętam jak na drugi dzień koleżanka w pracy latała za mną z poduszką... hihihi ;D ;D ;D

a urlopik mam już roboczo zaplanowany.... ciekawe ile z tego zrealizuję ;D ;D

My dziś po wycieczce na basen było super ;D ;D Oliwia miała radoche ;D jak nigdy wyszalała sie za wszystkie czas ;D ;D gdy tylko wyszliśmy za bramy basenu padła jak muszka ;D i spała ała droge do domu :) Jedziemy znów w piątek bo tatuś troche przesadził ze słońcem,jeszcze sie śmiałam ze jest blady jak ściana a w domu wszystko wyszło troche za bardzo sie spiekł . Wysyłam pare zdieć ;D
lipie0783xz.jpg

lipie0672cp.jpg

lipie0532jr.jpg

zaliczony nur ,cioci sie wysmykła ale nie było płaczu tylko śmiech
lipie0423hc.jpg

lipie0062ug.jpg

reklama
Do góry