madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Ja mam caly regal ubran po Majce, wiec jak bedzie dziewczynka to ubrania mam z glowy, chyba ze jak bedzie chlopak to bedzie szal zakupowy...bedziemy musieli kupic jeszcze wozek, bo dla Majki dostalismy uzywany i teraz jest do niczego, lezaczek i krzeselko mam po Majce wiec kupa wydatkow z glowy
Natusia moja kuzynka tak miala, przez cala ciaze lekarz mowil jej ze bedzie dziewczynka, a tu sie chlopak urodzil, i musiala wszystkie ubranka wymienic, ja z Majka w ciazy staralam sie takie uniwersalne kupowac, zeby nie miec problemu w razie czego
Widze ze lumpki gora:-) ja tez z nich czesto kozystam, a ciuszki dla dzieci w idealnym stanie, a jakie sliczne:-)
Natusia moja kuzynka tak miala, przez cala ciaze lekarz mowil jej ze bedzie dziewczynka, a tu sie chlopak urodzil, i musiala wszystkie ubranka wymienic, ja z Majka w ciazy staralam sie takie uniwersalne kupowac, zeby nie miec problemu w razie czego
Widze ze lumpki gora:-) ja tez z nich czesto kozystam, a ciuszki dla dzieci w idealnym stanie, a jakie sliczne:-)

za to mam nosa do okazji, przecen, wyprzedaży... nosz normalnie kocham i w wielkim cenrtum handlowym czuję się jak ryba w wodzie, na pewno będę maratony biegać po Galerii przed porodem żeby szybciej poszło!!