reklama

Mamy ze Szkocji

Dzięki za życzenia:tak: u was też leje od samego rana? Brrr...
W związku z pogodą jadę dziś jedynie do sklepu po rzeczy dla młodej(pampersy, kaszki, chusteczki itp, itd. ).

A właśnie-widziałam wczoraj dziewczynkę (maks 10 lat) , która z okazji Halloween była przebrana za prostytutkę:szok: Ale i tak najbardziej podobał mi się chłopak przebrany za zakonnicę:-D

reklama
almani Tak u nas też tak paskudnie!!

No nie źle, 10 lat, ja w jej wieku nie znałam takiego słowa. A temu chłopcu można pogratulować pomysłu. hiii:-D

Ja staram nadrobić się zaległości z 3 dni, oj ciężko! Nic wracam do czytania;-).

Tylko chcialam sie przywitac :) i czy mozna sie dosiasc? :-)
Nareszcie wiecej szkockich mam :) w jednym miejscu.
Kasia z Perth

Hej Kasia:-)

Myslalam sobie nad prezentem dla malego i chyba kupimy cos takiego
Buy Vtech First Steps Baby Walker. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ale pewnie jeszcze zobaczymy.

Mi pomysł bardzo się podoba! Jak już moja fasolka :-D będzie na tyle duża też wybiorę to zamiast chodzika!

Uwielbiam kupować rzeczy dla młodej:tak: ale zauważyłam,że po porodzie znacznie mniej lupie kupować coś sobie:dry:

a ja czaly czas spie:) i pracuje:) wczoraj wstalam o 14.15!!!Szok.
Jutro smigam zalatwic internet i zajrze do sklepu "ciazowego" za princes st.
Niedlugo wybieram sie na joge:)podobno super sprawa w ciazy.

Ja dziś wstałam o 11 :-D! I też bym tylko spała i spała!!

A napisz coś więcej o tej jodze! Gdzie to jest przede wszystkim! I ile godzin w tygodniu, i w jakie dni oraz czy jest to przeznaczone dla kobiet w ciąży?

Pozdrawiam

U nas pada dosc ;) pewnie juz tak teraz bedzie siapac do wiosny :)
Jak minal Wam helloween? Nasze pierwsze w nowym domku i pierwsze samodzielne corci, pierwszy raz poszla z dziecmi z sasiedztwa :) czad, ale dzieci szybko rosna...

Ja chce kupić to samo tylko różowe - Buy Vtech First Steps Baby Walker - Pink. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . :tak:
Moja trzyletnia obecnie kuzynka miała coś takiego-bardzo fajna zabawka. No i jak gadałam z lekarka Ali to polecała- mówiła, że pomaga dziecku, a nie czyni szkód jak chodzik.

Polecam, choc jest jeden maly minus....
Mamy ten jezdzik od ok 2 lat i wszystko jest ok i jest to jedna z ulubionych zabawek Filutka, ale nie wiecie nawet ile razy chcialam ja wyrzucic. Bo do cichych zabawek ono nie nalezy ;) a jeszcze po panelach, to istna masakra.
Jednak faktycznie Filus robil z nim swoje pierwsze kroki, teraz pedzi jak opetany :sorry2: aaaa baterie jeszcze nie wysiadly, choc uzywany jest kazdego dnia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry