vampiria
Fanka BB :)
Witam
Rozbestwiłyście się dziewczyny dzisiaj, nie ma co
Pewnie przez pogodę...
Isabelll, współczuję sytuacji z opiekunką, mam nadzieję, że jakoś się to wszystko ułoży... A nie masz nikogo znajomego, kto mógłby się dzieciaczkami zająć? Bo ja bym się trochę bała dawać ogłoszenie na emito... Z drugiej strony, jak nie będzie wyboru, to cóż zrobić... :-( A odnośnie usypiania córki- z serca ci radzę- nie pozwalaj jej dosypiać u siebie w łóżku... Ja swojej pozwoliłam raz, drugi, a potem nagle się okazało, że łóżeczko jest be i jż w nim spać nie chce
A budzić się dalej budzi, ze smokiem, czy bez, więc u mnie to nie była wina smoka... Tak na dobrą sprawę, nie wiem, o co chodzi...
Bzyczek, współczuję ataku asty u synka, biedactwo, musiało się namęczyć... :-(
Basienka, moja mała w ostatnich tygodniach też mało się ruszała, dużo mniej niż wcześniej... Więc chyba nie ma się co martwić...
Rozbestwiłyście się dziewczyny dzisiaj, nie ma co
Pewnie przez pogodę...Isabelll, współczuję sytuacji z opiekunką, mam nadzieję, że jakoś się to wszystko ułoży... A nie masz nikogo znajomego, kto mógłby się dzieciaczkami zająć? Bo ja bym się trochę bała dawać ogłoszenie na emito... Z drugiej strony, jak nie będzie wyboru, to cóż zrobić... :-( A odnośnie usypiania córki- z serca ci radzę- nie pozwalaj jej dosypiać u siebie w łóżku... Ja swojej pozwoliłam raz, drugi, a potem nagle się okazało, że łóżeczko jest be i jż w nim spać nie chce

A budzić się dalej budzi, ze smokiem, czy bez, więc u mnie to nie była wina smoka... Tak na dobrą sprawę, nie wiem, o co chodzi...
Bzyczek, współczuję ataku asty u synka, biedactwo, musiało się namęczyć... :-(
Basienka, moja mała w ostatnich tygodniach też mało się ruszała, dużo mniej niż wcześniej... Więc chyba nie ma się co martwić...
. Ja bym spala i spala....
Albo chociaz uda Ci sie zmienic prace.
ja niewiem jak ona to robi. Wczoraj od 4 rano byla na nogach i polozylam ja dopiero o 8 wieczorkiem.. Mam nadzieje ze jej sie pozmienia i bedzie wstawac choc o 7-8 rano..