reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny
ale watek sie tu nam ruszyl, zwyklam pisac tu w mamach ze szkocji ale jakos wypadlam z rytmu i widze teraz same nowe mamusie, normalnie czuje sie jak nowa osoba tutaj ;-)

reklama
Witam nowa przyszla mame na forum:-)
Ja juz tez nie ciezarna,moze za jakis czas:-D
Co do diet to ja mam w planie zrzucic 4-5 kg,zaczelam od wczoraj wiec zobaczymy jak dlugo wytrzymam,zbieram sie juz od 2 miesiecy:-D w ciazy przytylam 14kg ale bylam z niedowaga,po porodzie prawie wrocilam do swojej wagi a teraz mi sie troche przytylo,przez tabl ktore biore,poprawiaja apetyt niestety:no:
Ja tez przed slubem schodlam ale nie bylam zadowolona bo wazylam 45kg :zawstydzona/y:
Ja jak mialam 10 lat to mialam wlosy za tylek,teraz za lopatki i jakos nie wyobrazam sobie ich obciac na krotko:tak:
Ztymi pieskami to smutna historia ale czasami tak bywa:-(
Ja w polsce mialam pieska kundla 10 lat byl z nami i musielismy go uspic bo byl chory,2 tyg patrzelismy jak sie meczy,od tamtej pory u mnie w domu nie chcieli miec psa,nikt nie chciel na nowo przechodzic pozniej nastepne odejscie pieska:-(

kravat ja mam to samo ze sprzątaniem, Jak mój mąż wraca z pracy to zazwyczaj mam wszytsko wysprzątane a na drugi dzien rano znowu to samo, czasami to mi ręce opadają i wtedy zaczynam wrzeszczeć, bo naprawdę chciaalbym wstać rano i mieć porządek w domu tak dla samej siebie, lepiej się czuje jak mam posprzątane. Więc on wtedy bierze się do roboty i trochę mi posprząta co bym cicho siedziała.

dziewczyny to ja juz rozmawialysmy o wlosach to macie jakas sprawdzona fryzjerke bo okazalo sie ze ta do ktorej chodzilam narazie nie robi,a nie chce ryzykowac bo wiemy jak dzisiaj jest z fryzjerami:-)

Jak tam kobietki popludnie???

Ja zmeczona, ale szczesliwa, wrocilismy z zakupow iiiii no i jak to kobieta po nawet z checia obiad robi ;-)

Ewa - wlasnie moze bys nam doradzila jakies fajne cwiczenia??
Kiedys sciagnelam super filmik(siiiii illegal) wloski corso fitness anticellulite - rewelacja, zanim zalapalam tempo i kroki minal tydzien, alewarto, bo potem w nocy naprawde czuc cale cialo ;) najbardziej na posladki, brzuch i duzo rozciagania :-)
Chyba znowu zaczne:cool2:

u nas popoludnie nawet dobrze , malutki sie 10 minut temu obudzil i teraz sie bawi. Zaraz bede musiala sie wziasc za obiadek kotlety i moze frytki albo normalne ziemiaki jeszcze zobacze.
Ubralam malemu rajstopki- pociesznie wyglada:-D:-D:-D:-D:-D

gasiorek- ja nie znam fryzjerow w edi ale jak Asiek wejdzie na forum to moze napisze Ci bo ona byla kiedys.

dzieki deveinred:-)
U nas jakos mija dzien,maly zasnal wlasnie wiec mam troche czasu dla siebie:tak: bo ostatnio tak malo spi jeszcze niedawno tak sie martwilam ze taki senny i teraz mam:-D ale wole zeby nie spal niz mam sie martwic:tak: pogoda nawet niezla,spacerek zaliczony i tez ide obiad szykowac:-)
Ja wlasnie chce kupic malemu rajstopki,tak slodko dzieciaczi w nich wygladaja:-D

No my po spacerku, w garnku bulgocze barszczyk:-) Co do rajstopek- Ala ma chyba z dziesięć par- po domu tylko w nich lata i do tego body i jakaś bluzeczka:tak: tyłeczek jej zabawnie w tym wygląda i nóżki też:-) ponadto po zrobieniu 4 prań nie mam już gdzie tych ciuchów wieszać...odkąd Ala je papki piorę cztery razy częściej:dry:

almani- racja , jak Barnim zjada kaszke lub obiadek to na bank potem trzeba przeprac to co ma na sobie nawet jezeli ma i sliniaczek:sorry2:

No ja wkoncu zdecydowalam sie zadzwonic do G i zapytac co chce frytki-ziemiaki gotowani i stanelo na tym ze beda frytki - mniam mnaim (dieta pozniej:-D)

reklama
dziewczyny to ja juz rozmawialysmy o wlosach to macie jakas sprawdzona fryzjerke bo okazalo sie ze ta do ktorej chodzilam narazie nie robi,a nie chce ryzykowac bo wiemy jak dzisiaj jest z fryzjerami:-)
Ja chodzilam do SmartCut na Easter,ale dziewczyna ktora mnie strzygla wyjechala do Polski, a teraz jestem na etapie zapuszczania wlosow.Z\reszta trudno polecic fryzjera-ja cale wieki szukalam takiego ktory by mi pasowal.A najlepszy jest w Gdansku na przymorzu:) ale lubi dosc radykalne ciecia wiec...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry