Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w ciazy przytylam 14kg ale bylam z niedowaga,po porodzie prawie wrocilam do swojej wagi a teraz mi sie troche przytylo,przez tabl ktore biore,poprawiaja apetyt niestety

bo ostatnio tak malo spi jeszcze niedawno tak sie martwilam ze taki senny i teraz mam
ale wole zeby nie spal niz mam sie martwic
pogoda nawet niezla,spacerek zaliczony i tez ide obiad szykowac:-)
tyłeczek jej zabawnie w tym wygląda i nóżki też:-) ponadto po zrobieniu 4 prań nie mam już gdzie tych ciuchów wieszać...odkąd Ala je papki piorę cztery razy częściej

)Ja chodzilam do SmartCut na Easter,ale dziewczyna ktora mnie strzygla wyjechala do Polski, a teraz jestem na etapie zapuszczania wlosow.Z\reszta trudno polecic fryzjera-ja cale wieki szukalam takiego ktory by mi pasowal.A najlepszy jest w Gdansku na przymorzudziewczyny to ja juz rozmawialysmy o wlosach to macie jakas sprawdzona fryzjerke bo okazalo sie ze ta do ktorej chodzilam narazie nie robi,a nie chce ryzykowac bo wiemy jak dzisiaj jest z fryzjerami:-)