Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to jest dla niego wyczyn
!!! Straszne, on powinien nad toba skakac a nie ty nad nim. Ja czasami mojemu robie kanapki , wtedy on mi dziekuje ze mu zrobilam
i dodaje ze niemusialam(teraz wstaje wczesniej niz on wiec moge) . Wczesniej to ja spalam i on zawsze sobie sam robil. Jak bylam w ciazy to on - sprzata- pral- wieszal pranie- myl okna. Teraz tez sprzata i powiesi pranie jak go poprosze. Naszczescie niemusze na niego narzekac.

Nie wiem jak będzie przy drugiej ciąży ale przy pierwszej był niesamowity-aż do końca kiedy przeciął pępowinę
Zresztą teraz też nie narzekam-nawet jak o tej 17 wraca z pracy i widzi, że nie mam już siły to się Ala zajmie. Kanapki robi sobie od trzech dni sam bo ja mam lenia
Aczkolwiek jak robiła to zawsze mi dziękował i buz dawał:-)
.
pomimo ze naprawde duzo pracuje i ciesze sie bo nigdy nie ogladal sie na kolegow,bo raczej tez nie ma z kogo brac przykladu
no i ogorki kiszone tak to jakis wiekszych zachcianek nie mialam,raz tylko sie zdarzylo ze zachcialo mi sie tego soku wyciskanego co jest w JL ale byly duze korki do centrum wiec mza nie z bardzo chcial wiec obrazilam sie i musial mi kupic nie wiem co mnie na padlo bo nigdy taka nie bylam,ale kobietom w ciazy sie wybacza

wygrzewaj sie cieplutko. No bo mieszkamy w szkocji a tu zawsze zimno...... To chyba robilismy zdjecie u tego samego Pakistanczyka. Niezabardzo sie przejmowal.:-(