Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie!
Melduje się przyszła mama z Edynburga
O ciąży wiem od dwóch tygodni-druga kreseczka na teście pojawiła się błyskawicznie:-)
Dziś byłam na pierwszej wizycie, teraz czekam na telefon od położnej. Czytam w necie o ciąży w UK, ale ciągle wydaje mi się, że mało wiem. I tak sobie myślę, że wszystkiego się dowiem, jak sama to przeżyję![]()
Hej witam w ten paskudny poranek, oj ta pogoda mnie dobija, nawet na spacer nie ma jak się wybrać choć i tak ledwo chodzę. Na dodatek mój Kuba w niedzielę zle się poczuł, gorączka i kaszel, wczoraj już było dobrze, rano wstałam, przyszykowałam mu wszystko do szkoły a on stan podgorączkowy więc znowu siedzimy razem w domu:--
-(.
Oj dziewczyny jestem tak strasznie spuchnięta że aż skóra na rękach i nogach mnie boli, oby to się już jak najszybciej skończyło. Wczoraj zabrałam się za odkurzanie, zrobiłam jeden pokój i nie umiałam ustać na nogach, normalnie myślałam, że mnie cos od środka rozerwie.
Rudzia to współczuję, ja z upławami też miałam problem i w pl dostałam globulki i maść i szybko przeszło, ale masz rację jedz i przebadaj się, zawsze to będziesz spokojniejsza. Mi ręce opadają do tych szkotów. Jak moja położna nie przejmowała się mną i moimi dolegliwościami praktycznie przez całą ciążę to teraz zaczęła, co prawda twierdzi że nie jestem spuchnięta i wyglądam bardzo dobrze to nie podoba jej się moje ciśnienie i te proteiny w moczu no i to że twierdzę że puchnę, to inni to olewają. Zobaczymy jak to będzie w poniedziałek bo mam powtórkę badań.
mnie to rece opadaja czasami na ta sluzbe zdrowia dlatego wole jechac do domu i sie upewnic ze wsyztsko jest wporzadku....
no i powoli sie pakuje i mam stresiora jak diabliale wierze ze wszytsko bedzie wporzadku i szybko wroce do moich chlopakow tutaj.....
co do psiakow to my bysmy bardzo chcielli ale niestety mieszkamy w wiezowcu i nie mozemy miec psiaka w domu :--
-(
a co do zachcianek to w zasadzie nie mam zadnych..... czasami tylko zwykle jedzienie smakuje jak nigdy dotad![]()

no co za wech!!!!!!
Ja tez bum mogla go jesc i jesc. Zadko spotyka sie ludzi lubiacych czosnek
W liceum mialam kolege z klasy ktory niecierpil czosnku. Zjadlam czosnek w sobote a on w poniedzialek : " Gocha jadlas czosnek"no co za wech!!!!!!
Glowa cos mnie zaczela bolec, az mi sie nic nie chce a wieczorem trzeba bedzie isc na probe, chyba zasne.
A tak wogle to mój brzuch mam wrażenie jeszcze niżej niż do tej pory i coś do wc częściej chodzę i jakieś bóle mnie łapią więc może to już niedługo