reklama

Mamy ze Szkocji

Współczuję sąsiadów:tak: Ja mieszkam w takich szeregowcach gdzie na jeden przypadają 4 rodziny więc nie narzekam-sąsiadów z dołu nie widuję, tych z góry rzadko, a ci co mieszkają obok nas to niesamowicie mili i sympatyczni ludzie:tak: sąsiad jak widzi, że idę z wózkiem to wybiega z mieszkania bo przecież wózek trzeba mi wnieść i jak to tak żebym to sama robiła:-)

reklama
Witam dziewczyny!!

Ja wczoraj miałam scan :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-)!!!!!!!!
Widzieliśmy naszego "tamaguczi", tak maleństwo na razie jest nazywane ;-).
Dowiedziałam się iż mam termin na 8 Maja, to 5 dni wcześniej niż myślałam :-D to znaczy że nasze tamaguczi jest starsze, HHiiiiii.

Wczoraj z tej okazji upiekłam ciasto jabłkowe (bardzo rzadko mi się zdarza).:-D

Możecie wpaść spróbować co mi wyszło, zapraszam!!

Co do zachcianek?? Winogrona- przez tydzień jadłam je codzienne!! Jakiś czas temu obudziłam się mając ochotę na srenik, więc poszłam do sklepu i sobie upiekłam :-D. I w ostatnich dniach bardzo smakują mi serki topione:-D.

Co do fryzjera też chodziłam do tej blondynki za smart cut. Choć na london road otwarty jest nowy zakład i na emito pochlebne opinie o nim są zamieszczone. Więc to może tam warto pójść?

Pozdrawiam

Isabell też zdziwiłam się iż nie ma twojego suwaczka;-).

A mam coś nowego w sygnaturze!

Zapraszam do mnie na kawę (herbatę) i degustacje ciasta!!! :-D

Zaraz muszę się wybrać i spróbować zapisać do jakiejś dentystki, to zajmie mi ok 30 minut, i czekam na odważną ( chodzi mi o ciasto od takiego amatora jak ja;-))!!

Ostatnia edycja:
Asiek przynies mi troche ciasta!!!!!!!!! plz!!!!!!!!!! mniam mniam
ja z malym nie przyjde ...... a G w pracy?????????? jak nie to wpadaj z ciachem!!!!!!![/QUOTE]

Pierwsza chętna jest! ;-)

Gosiek dziś mam zamiar nie wychodzić z domu nie licząc dentysty.

Asiek no to super, ja też po scanie nie mogłam się nadziwić że takie maleństwo we mnie jest, teraz to maleństwo już nie jest takie małe.
doveinred
no myśmy te imprezy to mieli codziennie łącznie ze szklanymi latającymi butelkami po klatce, wrzaskami i bijatykami, czasami też do nas się dobijali dlatego w końcu zaczeliśmy dzwonić na policję.
Oj ja też od jakiegoś czasu za sernikiem przepadam ale nie piekę bo nie mam do tego umiejetności ale w poniedziałek wieczorem przylatuje moja mama więc będzie nam piekła ciasta

Rowiez sie melduje. No naszczescie jak maly ma katarek to i tak przesypia noc, wiec nie moge narzekac.
Co do halasow:wściekła/y:!!!!!!!!!
Moi sasiedzi w bloku "nedy" znow :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do 4 rano halasowali. Jak nie trzaski , walenie drzwiami wejsciowymi na kortyarzu, to awantury. :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:Co za ludzie..... zastanawiam sie tylko czy tylko nas budza czy innych w bloku tez. Reszta ludzi mieszkajacych w tym bloku jest cicha , nawet polowy nie znam a mieszkam od 2,5 roku tutaj. Ale ci obok to porazka....:wściekła/y::wściekła/y:

No naszczescie maly spal jak aniolek, ale gdyby sie obudzil to na bank bym wyszla i cos im powiedziala, niewyspana , wku**** mama jest niebezpieczna:-D

A nie moznaby gdzies zadzwonic i ich podkablowac?Np do opieki spolecznej?

Emilia- nie sadze, moga sie latwo dowiedziec ze to my. Czasami mysle ze z nedami nie ma co zaczynac. Pare razy zwracalam im uwage by ciszej sie zachowywali i na jakis czas starczylo. Poczekam az do mometu jak sie maly kiedys obudzi z ich powodu wtedy im powiem ze sie glosno zachowuja itp.

OO ktos mi sie obudzil;

Asiek jak znajdziesz dentyste daj znac:)ja jeszcze nie mam.Myslalam o tym gabinecie po drodze do tkmax.
Super wrazenia po pierwszym skanie!!My mamy w pon drugi.Obudzilam sie dzis w nocy a Fasolka szalala.Moznaby pomyslec ze jest ich tam wiecej:)
Ewa przykra sprawa z Babcia.Zglosiliscie na policje?Pewnie i tak nie wiele da sie zrobic ale jesli ich zlapia to zawsze troche wiecej zeby ich skazac:)
W restauracji mojego meza tydz temu wysiadla zmywarka!!Teraz zmywa wszystko recznie!!Ostatnio skonczyl o 1.15 w nocy:(

reklama
O przypomnialo mi sie. Isabelll jak bedziesz w Pl to wyrobcie pesel malego/malej . Paszport jest tymczasowy tylko na 1 rok. Jak chce sie miec ten na 10 lat to potrzebny jest pesel. Musisz miec akt urodzenia prztlumaczony przez tlumacza przysieglego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry