reklama

Mamy ze Szkocji

dziewczyny ja juz dzisiaj lece do pl nie bede miala pewnie czasu zeby tu nawet was podczytac wiec zycze wam przede wszystkim zdrowych spokojnych swiat i pociech z malenstw.
pozdrawiam

reklama
ja tez chce....Basiaaa nie masz czasami wolnego miejsca w bagazu?ja sie wcisne :P
a ja po wizycie w wishaw, okazalo sie, ze mojej midwife sie pomylilo i zamiast w wishaw powinnam byc w coatbridge na badaniach :szok: sie babki w wishaw niezle zdziwily :-D no, ale wyjasniona sprawa, wizyte i skan mam 11 dopiero wiec zostaje czekac :( a juz tak sie cieszylam, ze dzisiaj sie dowiemy czy bedzie Szymus czy Nadia...trudno.

Karola a trafilas tam dobrze czy mialas problem???
Mi nawet w 6 m-cu ciazy nie mogli sie doszukac plci,zeby potem nie bylo...
Jednak sama wiem jak odszukac plec ze zdjecia ze skaniku...w paru przypadkach byl to traf w 10tke!!!:-D
Jak Ci nie powiedza to wklej zdjecie,to poszukamy plci malenstwa:-)

basienka spokojnej podrozy i zdrowych wesolych swiat :)

karola niezla akcja niepotrzebnie tylko jechalas i sie stresowalas wczesniej..

mi facet w pl na usg pokazywal na zdjeciu ptaszka ze to synus ale niewiem czy umialabym rozpoznac :-) jednak fajnie bylo by postrzelac :-D

trafilam w zasadzie bez problemu, jak tylko weszlam na 2 pietro zapytalam gdzie robia skany bo mam umowione spotkanie, wiec mnie pan pokierowal ;) podobno tutaj robia usg 3d wiec chyba nie ciezko z tym szukanie plci (o ile maluszek na to pozwoli)...nie wiem jak jest w praktyce, ale tak slyszalam. ale znajac moje szczescie, maluch sie odwroci i nic nie pokaze...Filip robil mi tak cala ciaze i dopiero jak juz byl na swiecie dowiedzialam sie, ze mam synka. radosc niesamowita bo wlasnie synek mi sie marzyl i prosze ;) dodatkowo rzeczy wszystkie jakos maniakalnie kupowalam dla chlopczyka wiec dobrze, ze sie dziewczynka nie okazal :P a teraz mam juz spokoj, wlasnie maly poszedl spac, tatus tez postanowil sobie kimnac na godzinke wiec odpoczywam przed tv. jeszcze dzisiaj Fifi przez przypadek "kopnal" mnie w brzuszek i co chwile tylko reke klade czy malenstwo sie rusza...ale strachu sie najadlam jak nie wiem w pierwszej chwili :(

Basienka spokojnego lotu. Ja lece w poniedzialek sama z moja dwojka potworkow wie jak zwykle bede miec niezla przeprawe.
k4rol4 nie wydaje mi sie zeby robili skan 3d wiem ze tutaj na taki trzeba sie specjalnie wybrac i zaplacic.
Anitha nam tez lekaz pokazywal ale szczerze to nie umialam bym sama rozpoznac
Ja dzisiaj spalam jakies 3,5godz. Najpierw do 1.30 robilismy zamek dla Kuby do szkoly i kapelusz na swiateczna parade a potem juz nam sie nie chcialo spac bo troche przy tym wypilismy. Dzisiaj polprzytomna chodzilam. Popoludniu poszlismy z dzieciakami na plac zabaw i tak sie wybiegalam ze odzylam.

Karola za 3d,4d trzeba oczywiscie zaplacic...ja w dwoch ciazach nie robilam sobie tego...jakos tak wyszlo :baffled:
Izka no to dzisiaj bedziesz spac jak zabita...Ja zrobilam pranie,maly wyskakal sie w ogrodzie,a potem bylismy na krotkim spacerze z mala...troche pospala we wozku,jednak na swiezym powierzu lepiej i dluzej spi...Pobrykala w chodziku z malym no i padla...:-D
Dziewczyny a gdzie Wy chodzicie do kosciola (czy wogole chodzicie)?W Ardrie,coatbridge jest polska msza???

zdrowych i wesolych Swiat Wielkanocnych dla Was dziewczyny i dla Waszych rodzinek :-):-):-)
my lecimy juz jutro z rana do pl wiec dlatego skladam Wam dzis zyczenia :-) ja juz widzilam malensto na 2 scanie ale tak sie poskrecalo ze nie wiemy co bedzie ale najwazniejsze ze zdrowe wszystko ok z tego bardzo sie ciesze :-) w pl usg 3 d 4d mam w poniedzialek moze sie dowiem juz :-)pozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry