reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc z samego szarego poranka :)

isabellL - wlasnie spojrzalam na Twoja linijke ;-) przeciez to juz za chwilke wlsaciwie :-)

Taka pogoda, ze mam ochote caly dzien przesiedziec pod kocem... Rozi nadal goraczkuje i ten okropny kaszel i Philo dostal katar :( oj nie dobrze.

Jejciu jak mi sie chce spaaaaac

reklama
Dzień dobry....my wszyscy leżymy pod kołdrami i się trzęsiemy..ogrzewanie coś świruje...niby grzeje ale zimno, potem nie grzeje i ciepło...:-p
Ala doszła do wniosku,że nie lubi jak mama jej trzyma butelke w czasie picia mleczka i teraz trzyma sama....buu...kubeczek niekapek też trzyma sama...jedynie zostało mi karmienie jej łyżeczką....te dzieci tsk szybko rosną no:shocked2:

almani- szybko szybko juz nie dlugo bedzie " mamo daj na cole, mamo wychodze, momo przedstawiam ci moja drogo polowe" ha ha ha

U nas brzydko, pada pochmorno- brrrrrr.... nic sie nie chce ale wypilam duzy kubek kawy, czyli baterie naladowane wiec mozna dzialc.:-D

ach bylam na forum omleko krowie czy modyf po roczku. a co wy o tym myslicie. Jakie macie doswiadczenia i mysli.
Ja osobiscie chce dac malemu jak skonczy roczek i nie uwazam to za duze zlo a wy?

Mi pasuje tak -11:30 do 14 stej. Chyba ze maly bedzie sie mogl przespac gdzies to mogei dluzej. Jeszcze zobacze jak sie maly bedzie czul, jak bedzie mu mocno z noska leciec to sie zastanowie ale postaram sie wpasc. Ja przyjde moze w swoim czasie jak chcecia wpasc szybciej. Ja ma niedaleko tylko Dalmeny
przejde i jestem.

Mi jak najbardziej pasuje:)
Jesli chodzi o mleko to nie mam zielonego pojecia:) ale co tam cale zycie sie czlowiek uczy.
Pogoda barowa wiec lece na basen.Moze rozruszaja mnie zajecia dla ciezarowek:-)
Ja zawsze bralam pigulki.Jestem z nich zadowolona.bede sie musiala pozniej rozejrzec co mam do wyboru.Nie jestem przekonana do spirali-pewnie wpadlabym w paranoje ze mi wypadnie albo ja wepchniemy:szok:
No i wstepnie juz myslimy o nastepnej dzidzce-optymisci:)
Trzymajcie sie dziewczyny

Hej kobietki!!!
No moja Julka dzisiaj pobila w nocy rekordy w jedzeniu. Wczesniej po wieczornej butli zasypiała na jakies 6 nawet 7 godzin dzisiaj pierwsza po 4 godzinach a potem co 2. Chyba ma jakis kolejny skok he he he
Ale mimo to jestem wyspana i pełna energii szkoda tylko, ze na dworze znowu mokro :( za szybko sie wczoraj ucieszyłam tą mroźna słoneczna pogodą.
Almani nie zazdroszczę tego ogrzewania...uważajcie na siebie bo teraz łatwo o jakies choróbstwa.
A dzieci faktycznie rosną jak szalone. Ja nie wiem kiedy Julkce stukneło 2 miesiące i moje dziecie już się nawet świadomie do mnie usmiecha...cuuuuudowne uczucie!!!!
Kravat czyzbys tez wylądowała w pięknym Perth??? :)
Milego dnia kochane!!

Pogoda dzisiaj jest straszna u Nas pada ciemno zimno i do du..:-(
Ide dzisiaj na dwie zmiany - jak ja tego niecierpie

Co do spotkania to ja jestem dostepna od 11 30 bo na 11 musze do pracy poskoczyc z szefowa pogadać bez świadków nie przewiduje że zejdzie mi więcej niż 15 minut a do pracy mam 10 min na Mc Donald Road.
Więc będę na Was czekać zaraz dam Wam moj numer telefonu w razie potrzeby. Zaglądne jeszcze na forum po 15 jak wróce na chwilkę to zobacze co ustaliłyście:-)

Już się nie mogę doczekać

Młodej chyba ząbek idzie-marudzi strasznie ślini się i trzyma piąstkę w buzi:tak:
pogoda u mnie też niefajna-pojadę dziś z młodą tylko do sklepu. Ostatnio urządzałyśmy sobie spacerki ale dziś stanowczo nie mamy na to ochoty:sorry:
Zazdroszczę wam tego ,że możecie się tak o spotkać dziewczyny:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry