reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Gasiorek powiedziałam mężowi ucieszył się strasznie i będzie dzwonił do Twojego męża jak wróci z pracy
Ja się zapytam męża dzisiaj gdzie to jest On zna cały Edinburgh nie to co ja:-)
Poza tym mam autko i prawo jazdy więc później nie byłoby oroblemu:-)

Dzieki za kawke dziewczyny:)
Zupe nawet zjadlam!!Nie jest taka zla, na wszelki wypadek mam rybe w zamrazarce:)
Azorek najwazniejsze ze "nasze" dziewczyny beda mialy obroncow:)

emilia-ja osobiscie wole chyba tradycyjne wozki.na te "muszelki" tez patrzyklismy ale jakos tak dziwnie dzidziorka z kazdej strony pozamykac:sorry:i do tego (moje osobiste zdanie) czarnego nigdy bym nie wybrala.ale to moja opinia-jakos tak nie widze takiego malego wesolego czlowieczka w czarnej karocy:confused2:osobiscie jak bym miala jeszcze raz wybierac to bym wziela ten: http://direct.tesco.com/q/R.205-6870.aspx zastanawialismy sie nad nim a jednak kupilismy ten co sie kolka blokuja :/

Ostatnia edycja:
Emilia nie moge otworzyc tego pierwszego linka ale ten drugi wozek jest ladny ja osobiscie nie mam nic przeciwko czerni lub ciemnym kolorom:-)
Azorek tez ten wozek jest ladny,ja zawsze chcialam miec tradycyjby wozek i taki tez mialam ale maly juz za duzy na niego:-D

My najpierw wybierzemy sie do sklepu "pomacac" a wtedy dopiero cos kupimy:)
Ja nie upieram sie przy czarnym i tez wolalabym inny kolor.Poszukamy:) narazie skupiamy sie na modelu:)
Dzieki za opinie,wezme pod wzglad

Mi się podoba ten z mamas and papas i ten z Hauck z tesco:tak:
U mnie na obiad był łosoś smażony, ziemniaczki i pomiodor z pieprzem. Łatwo, szybko i smacznie na szczęście:-)
Co do wózków to ja kupiłam po tym jak poszłam do takiego dużegooo sklepu z wózkami z siostrą- macałyśmy każdy, moja siostra robiła z nimi jakieś dziwne ewolucje-składanie, rozkładanie, wieszanie się na nich, trzęsienie nimi, sprawdzanie szybkości zwrotności i takie tam:-D Sprzedawca patrzył na nią przerażony....dzika nastolatka w końcu:-D Ale udało mi się wybrać dzięki temu:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry