reklama

Mamy ze Szkocji

ja kupuje w sloiczkach sama nie robie na razie bo jakos sie boje.:zawstydzona/y: w sloiczkach sa jednak dobrane skladniki w odpowiednich ilosciach :tak:a wczoraj wpylila sloiczek ze szpinakiem i jakims mixem warzywnym-ale miala radoche hehe cala zielona i wszystko dookola:-D:-Da ja zmezem to jakos za szpinakiem nie przepadamy-ostatni raz jadlam w przedszkolu jak mialam6 lat:confused2::-D:-D:-D

o a mam pytanie bo tutaj inaczej traktuja niemowleta niz w Pl i od razu z jedzonkiem "na gleboka wode"...sa sloiczki z np kurczaczkiem albo innym mieskiem-myslicie ze to za wczesnie na misko czy mozna by juz podac??:confused:

reklama
no sparawdze jeszcze ten nurofen.jutro idziemy na szczepienie to zajde do tesco i kupie.ona wogole na paracetamol sie krzywi a jest o smaku truskawkowym-sprawdzalam sama i mi smakuje;-):tak:i ostatnio wody pic nie chce wiec zostaly nam tylko soczki jablkowe:eek:nawet taki dla niemowlat z woda mineralna jest blllleeeeee:eek::confused2:ehh wybredna ta moja mala kobietka;-):-D(ale spokojan i kochana-mozecie chypa potwierdzic??;-):laugh2:)

Azorek ja młodej do 6 miesiąca też tylko słoiczki dawałam. Co do mięska to w Polsce jest po 5 miesiącu i ja tak właśnie zaczęłam dawać:tak: Tylko, że jak młoda zakosztowała mięska to szpinaczkiem pluje i nie ruszy...musi być beef z ziemniakiem:-D

azorek- ja slyszalam ze marchewka powoduje zatwardzenia. Mo maly zaczol zabkowac jak mial 3 mies. a zabki dopiero ostatnio mu wyszly. Gryzaczkow nie lubi ale ostatnio zaczol sie chetnie bawic ze swoja szczoteczka do zebow. Lubi ja, fajnie drazni i naciska na dziasla.
Dawalam mu zel na zabki ale slabo to dziala a tak czasami to paracetamol.

Co do wozkow to jak gdzies kiedys wspomnialam Barnim nie chcial spac na plasko:sorry: wiec glebokie wozki odpadaly, wolal siedzonko samochodowe.

Asiek- ja moze wpadne dam ci znac juterko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry