Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiek dzieki za zaproszenie ale moze na jakas kawke,ty sie rozkoszuj swoja potrawa:-)
A wlasnie jak to jest z tymi zabkami i myciem ich,juz ponoc od pierwszych trzeba zaczac,ty deveinred uzywasz juz tak?
no ja dalam mojemu szczoteczke by sie przyzwyczail, na razie ja gryzie i sie bawi w buzi. Z tego co wiem jak jeszcze wychodza to przemywa sie je wacikem z woda a potem jak wyjda sie je myje pasta i szczoteczka, pasta ma takie substancje ze moze je dziecko polknac bo i tak przeciez nie umi jeszcze wypluwac wiec nie ma co sie obawiac ze troche polknie.
rozumiem ze paste moge kupic w kazdym sklepie na dziale dzieciecym,wstyd ale nawet nie sprawdzalam,dzieki deveinred:-)
Asiek zobacze moze jutro ale bardziej by mi pasowalo tak kolo 14 nie wiem czy tobie dam ci jeszcze znac jak cos ok?