reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Mi podoba się ten Hauck, ale wiadomo wózek najlepiej obejrzeć na żywo, chociaż ja tym razem kupiłam przez internet prosto od producenta w Polsce, no i wózeczek bardzo mi się podoba i ma mnóstwo bajerów. Narazie sprawdzalam go w domu i raz na spacerku z chrześniakiem i jestem zadowolona.

podalam przykladowy link do tego wozka.w ktoryms sklepie byly bo ogladalismy tylko skleroza nie boli i nie pamietam gdzie:zawstydzona/y:moze nawet w polsce?:zawstydzona/y:
moja Amelka wlasnie sie darla przez 2h-glowa mi peka:-(:zawstydzona/y:nie chciala jesc to ja ponosilam chwile a ona znowu w ryk i smoka tak mocno wpychala do buzki ze miala odruch wymiotny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown:ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-(:zawstydzona/y::hmm:

podalam przykladowy link do tego wozka.w ktoryms sklepie byly bo ogladalismy tylko skleroza nie boli i nie pamietam gdzie:zawstydzona/y:moze nawet w polsce?:zawstydzona/y:
moja Amelka wlasnie sie darla przez 2h-glowa mi peka:-(:zawstydzona/y:nie chciala jesc to ja ponosilam chwile a ona znowu w ryk i smoka tak mocno wpychala do buzki ze miala odruch wymiotny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown:ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-(:zawstydzona/y::hmm:

witam
nie znamy sie bo jestem na tym watku nowa i chce was wszytskie poznac jesli mozna sie wkupic:tak:

Pozwoliam sobie zacytowa Twoj post azorek poniewaz moze jakos pomoge, stosujesz masci na dziaselka? jesli tak to moze trzymaj w lodowce maja lepsze dzialanie to jedna rada, dwa moze daj jej czopka przeciwblowego lub jak ktos moze ci przeslac Viburcol one tez sa pomocne HEEL-VIBURCOL N CZOPKI 12 SZT. - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.

Azorek ja smaowalam malemu dziaselka ale to nie pomagalo za bardzo,w ostatecznosci jak juz maly byl na prawde nie spokojny to podawalam nurofen i to mu pomagalo ale moge jeszcze polecic Ashton Powder do kupienia w Boots to jest proszek na ziolach w tym rumianek i mamy sobie to chwala,przy biegunce podczas zabkowania tez dobry,u nas na szczescie nie jest tak zle maly marudzi ale przy drugim zabku nawet nie wiedzielismy ze wyszedl,oby tak dalej:-)
Minisia witam:-)

Azorek na pocieszenie- Dentinox naprawdę Ali pomaga-dostaniesz w każdym sklepie chyba. W tesco go kupiłam, ale widziałam też w Bootsie i Morissonie :tak:

Hej minisia:) w jakim wieku są twoje szkraby? napisz cos o sobie:-)

zeliki trzymam w lodowce-mamy bongela ,nie pomaga:no: gryzaczki wszelkiego rodzaju tez w lodowce-nie pomagaja:no: paracetamol-pomogl na tyle ze niunia kimnela ze 20 min:no: na razie nocki przesypia-tyle dobrego-tylko ze 2 razy budzi sie z lapka w buziuchnie i trzeba leciec jej smoka podac:zawstydzona/y: ale dzieki za info poszukam tego zielska;-) na przeslanie z pl tych czopkow to troche juz pozno bo za 4 tyg do pl jade a ostatnio jak tesciowka leki nam wyslala to szly ok 2tyg:szok:a teraz poczta strajkuje:wściekła/y:
ehhh a rozwolnionko to nie codzien u nas:eek:czasem ma gesta kupke nie lejaca sie(pewnie dla tego ze dostaje konkrecik i np marchewka wplywa na konsystecje kupek-chyba ze sie myle:confused2:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry