Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze nawet w polsce?

ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-
podalam przykladowy link do tego wozka.w ktoryms sklepie byly bo ogladalismy tylko skleroza nie boli i nie pamietam gdziemoze nawet w polsce?
moja Amelka wlasnie sie darla przez 2h-glowa mi peka:-zawstydzona/y:nie chciala jesc to ja ponosilam chwile a ona znowu w ryk i smoka tak mocno wpychala do buzki ze miala odruch wymiotny
ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-
zawstydzona/y:
![]()

gryzaczki wszelkiego rodzaju tez w lodowce-nie pomagaja
paracetamol-pomogl na tyle ze niunia kimnela ze 20 min
na razie nocki przesypia-tyle dobrego-tylko ze 2 razy budzi sie z lapka w buziuchnie i trzeba leciec jej smoka podac
ale dzieki za info poszukam tego zielska;-) na przeslanie z pl tych czopkow to troche juz pozno bo za 4 tyg do pl jade a ostatnio jak tesciowka leki nam wyslala to szly ok 2tyg
a teraz poczta strajkuje
czasem ma gesta kupke nie lejaca sie(pewnie dla tego ze dostaje konkrecik i np marchewka wplywa na konsystecje kupek-chyba ze sie myle
)