reklama

Mamy ze Szkocji

Minisia - WITAMY

Dziewczyny od wczoraj 4 strony co Wy powariowałyście!!!
Pół godziny czytam :no:
Ja tez bym przyszła ale najpierw musze do konsilu jechac zaplacic im za miesiac i powiedziec ze nie dam im za 5 miesiecy z gory bo z torbami pojde. Wiec jak zalatwie to sie odezwe gdzie jestem i moze sie jeszcze uda spotkac:-)

reklama
Witam u nas dzisaj sloneczko ale bardzo zimno:-(
Isabell trzymam kciuki i zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu i czekamy oczywiscie na wiesci:-)
Almani twoja mala jest sliczna nawet jak sie zlosci:tak:
Kravat wszystkiego najlepszego dla synka:-)
Deveinred no cos ty masz super synka i fajnie ze taki zywy,moj dokazuje w domu:-D
Asiek ja chyba dzisiaj nie przyjde bo maly taki marudny w nocy nie za dobrze spal ale jakby sie cos zmienilo to dam znac ale dziekuje za zaproszenie nastepnym razem sie spotkamy moze u mnie co wy na to?powiedzcie tylko kiedy mozecie bo prawie codziennie jestem wolna a i malego poloze to bedziemy mogly dluzej posiedziec:-)
Minisia nie ma co ukryc my to poczatkujace jestesmy:-D

Ostatnia edycja:
witam sie.juz po szczepieniu.mala poplakala chwilke i zadowolila sie grzechotkami i dzwoneczkami:tak:health visitorka pozagladala na te nieszczesne dziaselka(korzystajac ze mala sie drze bo inaczej nie dalo rady) i dziasla sa baaardzo rozpulchnione i wylazi kilka zabkow na raz-wiec z tad te przeboje i placze i skowyty:zawstydzona/y::-(wrrrr oby szybko wyszly i kolejne zeby tak jej nie meczyly:zawstydzona/y::tak:a dostalysmy fure gratisow: ksiazeczki dla malej,jakoes cd z muzyka,szczoteczke,paste,kubek z tommee tippee do soczkow i oczywiecie ja sie z tego najbardziej ciesze hehehe:-D
do smarowania buzki polecono nam jednak wazeline-od nivea mala dostala uczulenia:baffled: na zabki kupilam ten inny zelik i od razu pomogl-mala nim nie pluje tak jak tym bongela-lepiej jej smakuje:-):tak:no i nurofen pomaranczowy-oby pomaranczki smakowaly lepiej niz truskawka hehehe paracetamolem tak plula ze wszystko bylo lepkie i umaziane dookola:zawstydzona/y::tak:

ehhh a wy pewno sie tym leczo objadacie....buuuuuuuuuu a ja nie dam rady...:zawstydzona/y::frown:

Azorek to dobrze ze Amelka tak w miare dobrze zniosla to szczepienie ja tez sie obawialam bo na wczesniejszych strasznie plakal a tym razem tez bylo niezle tylko chwilke poplakal,tez dostalismy ksiazeczki plyte i kubeczek ale pasty i szczoteczki nie:-( Piotrus na drugi dzien po szczepieniu mial goraczka ale oby u was tak nie bylo:-)
u nas tez idzie kilka zebow na raz i mamy na razie juz dwa:-)
do buzki dla malego ja uzywam z johnsons ten bialy i jak dla mnie jest naprawde dobry

reklama
witam sie.juz po szczepieniu.mala poplakala chwilke i zadowolila sie grzechotkami i dzwoneczkami:tak:health visitorka pozagladala na te nieszczesne dziaselka(korzystajac ze mala sie drze bo inaczej nie dalo rady) i dziasla sa baaardzo rozpulchnione i wylazi kilka zabkow na raz-wiec z tad te przeboje i placze i skowyty:zawstydzona/y::-(wrrrr oby szybko wyszly i kolejne zeby tak jej nie meczyly:zawstydzona/y::tak:a dostalysmy fure gratisow: ksiazeczki dla malej,jakoes cd z muzyka,szczoteczke,paste,kubek z tommee tippee do soczkow i oczywiecie ja sie z tego najbardziej ciesze hehehe:-D
do smarowania buzki polecono nam jednak wazeline-od nivea mala dostala uczulenia:baffled: na zabki kupilam ten inny zelik i od razu pomogl-mala nim nie pluje tak jak tym bongela-lepiej jej smakuje:-):tak:no i nurofen pomaranczowy-oby pomaranczki smakowaly lepiej niz truskawka hehehe paracetamolem tak plula ze wszystko bylo lepkie i umaziane dookola:zawstydzona/y::tak:

ehhh a wy pewno sie tym leczo objadacie....buuuuuuuuuu a ja nie dam rady...:zawstydzona/y::frown:
No to super ze mała dzielnie zniosła szczepionke :tak:
Ja tez zawsze mam radoche jak coś dostaje gratis :tak:

Kurcze u nas wieje, zimno, pada normalnie mam ochote wskoczyc pod kocyk obejrzec film i uciac sobie drzemke ale nie da sie bo jest 3 takich strazników co czuwają żeby mi sie nie nudziło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry