reklama

Mamy ze Szkocji

no ja też tego nie rozumiem, bo nawet plakaty w przychodni wiszą, że jeżeli potrzebujesz tlumacza, to tylko wystarczy zapytać, a tu nic, żadnej pomocy. pewnie zależy na kogo trafisz, nie chce im się pewnie zalatwiać, ale coż, dobrze ze Twoj maż pojdzie.

ja się już lepiej czuję - dziękuję, dziś bylam u polożnej i ciśnienie ok. teraz dala mi termin za dwa tyg. oni to tu maja nerwy. to znaczy ja muszę mieć nerwy, że zdecydowalam się tu rodzić. tak chcialabym isc jeszcze na usg, żeby zobaczyć czy z malym wszystko ok i jak jest ulozony. znowu zmienil skubaniec pozycje, a juz mu mowilam, ze ma zostać po lewej stronie.

a pogoda jest cudowna.

reklama
U nas wprawdzie takowego plakatu nie widzialam ale przeciez wszedzie jest o pomocy tlumacza:tak:ale zobaczymy co jeszcze maz z nimi podyskutuje podobno postraszenie ze sie skarge zlozy do NHS dziala.

Jeszcze moze dzidzia odwroci sie ale Wy juZ Z gorki macie:-):-):-)ale Ci fajnie bedziesz miec takiego slodziaka:-):-):-) a ja juz nie:no::no::no:

to dobry pomysl tym postraszeniem. może podziala.

już się nie mogę doczekać kiedy urodzę, i zobaczę synka. chcialabym juz mieć to za sobą. mama już w czw. przyjeżdza więc będę miala towarzystwo. problem jest tylko z imieniem. chcialam piotrusia, no ale powinno być jakieś takie, które jest tak samo po polsku i ang, wiec myślalam o patryku albo adamie i też alexiku (bardzo mi się podoba), tatus natomiast to by chcial adama, daniela ablo antoniego. zobaczymy muszę mieć moment że będę pewna że to i już.

zqo - Ty masz dwójkę dzieci, jeżeli dobrze pamiętam. jeszcze byś chciala??? dla mnie dwojka to wystarczająco- hi,hi.

jade zle pamietasz;-) bo mam trojke:-D:-D:-D dziewczyny maja juz 16 i 14 lat a mlody 3 i jakby jeszcze mogla to jakas siostrzyczke dla mlodego czemu nie:-Dale niestety jestem po 3 CC i niewiem co na to moj otrganizm wole nie ryzykowac;-)

Piotrus moze byc a po szkocku bedzie Piter:-):-):-)

isunia wlasnie problem w tym ze za kazym razem prosze i oni twierdza ze tlumacza musze sobie sama przyprowadzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie szlak mnie trafia bo jak mam im powiedziec ze mi sie nalezy i koniec kiedy oni swoje.

No fakt pogoda cudna ale dzis cos nam sie spsula troche:tak:

Co do imion jeszcze to ja mam Konrada tez uniwersalne chociaz nie wiedzialam ze bede wyjezdzac tyle ze tu jest Conrad:-):-):-)

zqo - o kurcze przepraszam, trojka dzieciaczkow, podziwiam!!!!!!!!!!!!!!
no tak piotruś, ale jak slyczę że moga na niego mówić pit, to mi się odechciewa.

isunia dasz radę z tą pracą, masz jeszcze 4 dni. o kurcze ponad 4400 to jest wyczyn. wiem, muszę być pozytywnie nastawiona, bo nie mam innego wyjścia. tylko tak bym chciala pojść i zobaczyć czy wszystko ok. a z drugiej strony myślę, ze jak się rusza to ok i że już niedlugo wyjdzie na świat, to go zobaczę:-):-)
igorek też mi się podoba. dla dziewczynki to chcialam amelkę albo gabrysię.

Hehe nie masz za co przepraszac:-):-):-):-)

a moj maz to jest Przemek i za cholere nie moga tego wymowic wiec powiedzial zeby mowili na niego Konrad bo tak ma na drugie:-D:-D:-D i tak mam 2 Konradow:-):-):-)tylko ze dla mnie nadal jest Przemkiem.A jakby mieli powiedziec Przemyslaw to juz chyba polamali by jezyki hehe

Ale my dzis produkujemy jak nigdy hehe
spac-czy-nie

witam Was kobietki,

jak spedzacie weekend? pogoda nam się popsula, ale nie jest aż tak źle.

my wczoraj byliśmy na ostatnim spotkaniu w szkole rodzenia, 3.5 godziny. ale fajnie bylo polubilam tych ludzi. teraz będziemy się co jakiś czas spotykać z babkami. cieszę się, bo nie mam żadnej znajomej tu z malym dzieciaczkiem. no niby mam ale to sa bardziej znajomi męża i nie utrzymujemy aż tak bliskiego kontaktu.
potem jeszcze pojechaliśmy do kina - no to nie byl za dobry pomysl, ale dalam radę.

co do imienia to nadal debata.

dzisiaj mój brat chrzci synka, który ma miesiąc i ja nie mogę tam być:-(:-(:-(
malego zobacze dopiero jak będzie mial 4 lub 5 miesięcy.
ja chcialabym poleciec do polski w sierpniu, ale zalezy czy będzie wszystko ok z dzidzią. chcialabym trochę polskiego lata wykorzystać.zobaczymy poźniej.

mielgo dnia

reklama
Hej:-):-):-)
Fajna roznica bedzie miedzy kuzynami:tak::tak:
my bylismy dzis z mezem na spacerku bardzo sympatycznie bylo:-):-):-)ale fakt ze lato nam ucieklo gdzies;-)
My narazie w ogole nie wybieramy sie do Polski moze na drugie wakacje:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry