Katharina85
Zaangażowana w BB
ja już nie mogę się doczekać tych wszystkich zakupów! zrobiłam już przegląd generalny i patrzcie co wynalazłam
Link do: Automatyczna kołyska Dream Mover od razu zakupię jak tylko przyjdzie czas na 1 wydatki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to juz bym chciala kupowac ubranka szczegolnie,a przed urodzeniem to za wiele niestety nie kupię chyba, że bd duzo ładnych uniwersalnych ubranek[emoji3]ja już nie mogę się doczekać tych wszystkich zakupów! zrobiłam już przegląd generalny i patrzcie co wynalazłamLink do: Automatyczna kołyska Dream Mover od razu zakupię jak tylko przyjdzie czas na 1 wydatki
![]()

Ja pewnie też. U mnie jest to tak ranne umycie zębów przed wyjściem do pracy. Współczuję.Kurcze dwa tygodnie.. Ja juz bym leciala do lekarza rodzinnego albo do apteki po lewatywe bo balabym sie pęknięcia jelit. Moja mama kiedys wylądowała w szpitalu z zatkanym jelitem.. To bardzo groźne jest.
Dziewczyny, mam okropne zaparcia... Podpowiedzcie co mogę na to zaradzić? Właśnie sięgnęłam po czopek glicerynowy, już chyba z tydzień nie byłam w toalecie... No ale nie mogę ciągle używać czopków! Masakra! [emoji30][emoji30]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
anik a mocz sobie badalas? Moze jakas infekcja z ukl moczowego i crp poszlo w gore?
Ja miałam detektor i polecam każdej mamie - moje dziecko potrafiło się 3 dni nie ruszać! i nic nie pomagało, ani zmiany pozycji ani potrząsanie, ani słodkie... więc u mnie detektor szedł w ruch prawie codzienniebyłam spokojniejsza dzięki niemu
bo tak to co 2gi dzień na IP jezdzic to wcale mi by się nie uśmiechało.
eveee siemię lniane, błonnik, dużo płynów, zetrzyj sobie jabłka na tarce - tarte lepiej działają niż zwykłe, suszone śliwki też dobre... a może jogurt activia? jest taki syrop lactulosum - też bezpieczny w ciąży poza czopkami
Ojej to nie wiedziałam ze cos moze sie stać jeśli tak długo nie chodzę na kibelek ... Oprócz bólu brzucha myślałam ze to niegroźne .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytałam ze w ciąży nie można robić lewatywy.No ja Ci radzę szybko pozbyć się "bagażu". W aptece można lewatywę kupic to moze spróbuj a potem odpowiednia dieta i syrop lactulosum