Super pomysł na te wątki!!superja też pewnie w niedługim czasie będę czekac na promocje w smyku i będę uzupełniać zakupy dla maleństwa, bo mam dużo ślicznych nie zniszczonych ciuszków po starszym synu, te od urodzenia do około 7 miesiąca życia mam (body, śpiochy, pajace, dresiki)odkładałam te najładniejsze dla drugiego dziecka.
Może utworzymy watek z zakupami dla dzidziusiów, dla mam- może razem zakupy dla mamy i dzidziusia......
i jakiś wózkowy albo wózkowy w zakupach?
reklama
Hej dziewczyny.
Macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości i wymioty? Co Wam pomaga? Ja próbowałam już wszystkiego! I niestety nic! Mdli mnie non stop! :'( spotkania w toalecie to obowiązkowy punkt każdego dnia! Mało co mi smakuje. Drażni mnie większość zapachów, a już szczególnie mięsa, którym do niedawna się zajadałam. Staram się jeść często i małe porcje, lekkostrawne posiłki tylko. Może znacie jakieś cudowne herbatki albo inne magiczne rzeczy, które złagodzą trochę te objawy? Czy po porostu trzeba czekać aż samo z czasem przejdzie? ( albo i nie :-( ? )
Nie trzeba się męczyć są bezpieczne leki w aptece na mdłości dla kobiet w ciąży! moja kuzynka używała i mowiła że jak ręką odjął !
misiunia27
Fanka BB :)
Ja pytalam w dwóch aptekach i powiedzieli mi ze nie ma niczego takiego :/, zwłaszcza na początku ciąży (kiedy prawie nic nie można)Nie trzeba się męczyć są bezpieczne leki w aptece na mdłości dla kobiet w ciąży! moja kuzynka używała i mowiła że jak ręką odjął !
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
misiunia27 może herbata z imbirem? U mnie na mdłości paradoksalnie pomaga jedzenie. Ale ja nie wymiotuje prawie wcale (z 5 razy może od początku się zdarzyło), zanim wykryłam rok temu nietolerancję na mleko to non stop mi było niedobrze i wieczne mdłości początkowo z wymiotami bez ciąży miałam (np. po porannej kawie) i mam wrażenie, że organizm się po tych przebojach jakoś zahartował. Bardziej wieczorna zgaga dla mnie jest męcząca.
wszystkozajete
Moderatorka
Mnie martwi ze beta na tak wczesnym etapie sie nie podwaja. Ładnie szło na początku 71-187-521 potem juz zrobiło 929-1530. Jutro sie okaze.
Ile Ty tych weryfikacji robiłaś?? [emoji33] Trzy to już świat i ludzie, a Ty czekasz na 6?! Zadręczasz się.
Będzie dobrze!!! Ja od 2 tygodni juz nie badam i czekam na wizytę w czwartek. Idę zobaczyć serduszko <3Mnie martwi ze beta na tak wczesnym etapie sie nie podwaja. Ładnie szło na początku 71-187-521 potem juz zrobiło 929-1530. Jutro sie okaze.
Witajcie dziewczyny! Jesli mozna to dopisuje sie do grupy. Mam 24 lata, 2 letnia coreczke Zuzie, i 3 pozytywne testy za soba
z obliczen wychodzi 5tc a termin na 29.03.2017, jeszcze nie bylam u lekarza
Ciaza bardzo mnie zaskoczyla i hormony szaleja, raz placze a zaraz sie smieje, ehh...
Wszytakozajete duzo wiem
ale ja byłam po stymulacji i miałam pregnyl wiec 1 wynik podejrzenie ze działa jesscze zastrzyk wiec druga jak przyrastala to ze niby wczesna ciąża a potem to juz sama dla siebie robiłam ten ostatni wynik w innym labie a niby słyszałam ze nie do końca sa miarodajne.
Próbuje sama sie stopować ze wszystko bedzie ok ale jak zaszłam w styczniu w ciąże to myślałam byłam oprzekonana ze nic złego nie moze sie stać bo przecież my mieliśmy problem z zajściem a nie z donoszeniem. Jak okazało siebie to moze byc zaśniad to był szok. Potem zabieg w cykl wrócił do normy i bach ciąża w marcu. Mowilam ze juz swoje wyplakalam teraz musi byc ok nie zdąży mi sie to drugi raz wiec betę badałam tylko raz zebynpotwierdzic jakies kilka dni po terminie była 500+ miałam miec wizytę we wt a w nd plamienie szpital beta 9 :O nawet nie wiem kiedy spadła nie miałam żadnych objawów inpowiedaiec ku temu zeby sie martwić. Wiec teraz badałam cześciej bo wole isc do dr i wiedzieć ze cos tam powienien poszukać a w marcu to jechałam do szpitala z przekonaniem ze plamienia w ciąży to normalka i bedzie ok a beta spadła na łeb na szyje nawet nie wiem kiedy.
Teraz autentycznie jestem przerażona i przewrażliwiona wiem to doskonale
Próbuje sama sie stopować ze wszystko bedzie ok ale jak zaszłam w styczniu w ciąże to myślałam byłam oprzekonana ze nic złego nie moze sie stać bo przecież my mieliśmy problem z zajściem a nie z donoszeniem. Jak okazało siebie to moze byc zaśniad to był szok. Potem zabieg w cykl wrócił do normy i bach ciąża w marcu. Mowilam ze juz swoje wyplakalam teraz musi byc ok nie zdąży mi sie to drugi raz wiec betę badałam tylko raz zebynpotwierdzic jakies kilka dni po terminie była 500+ miałam miec wizytę we wt a w nd plamienie szpital beta 9 :O nawet nie wiem kiedy spadła nie miałam żadnych objawów inpowiedaiec ku temu zeby sie martwić. Wiec teraz badałam cześciej bo wole isc do dr i wiedzieć ze cos tam powienien poszukać a w marcu to jechałam do szpitala z przekonaniem ze plamienia w ciąży to normalka i bedzie ok a beta spadła na łeb na szyje nawet nie wiem kiedy.
Teraz autentycznie jestem przerażona i przewrażliwiona wiem to doskonale
reklama