reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny ja po wizycie, było widać serdusio [emoji175] ale niestety jestem w szpitalu [emoji22] wymioty wygrały...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Gratulacje dla serduszka :)
I oby pomogli z tymi wymiotami, współczuję Ci strasznie :(

Ja zobaczę czy będą dziś wyniki,mi jeśli tak wieczorem na wizytę (albo jutro)... Dajcie znać jak po wizytach...

Mam pytanko do Was- od kiedy zaczyna się II trymestr? Bo rożnie podają, od 13 czy 14tc? :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cluee, kate2288, ManiekMamuciManiak, trzymam kciuki! Dajcie znać po wizytach :-)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

KaLoLek, od 13

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
1470296598274.jpg

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470296598274.jpg
    1470296598274.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 240
No ja też myślałam ze 2 trymestr zaczyna się w 12 tygodniu.

Dziewczyny siedze w kolejce do lekarza i tak mi sie nogi trzęsą że szok :-(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kalolek o ile pamiętam 13t4d zaczyna 2 trymestr.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. Też już bym chciała!

U mnie dalej leń. Muszę się zebrać i angielski zrobić, bo 12 mam zajęcia. Później to już same przyjemności - na pazurki jadę :) Poza tym mam strasznie popieprzone sny [emoji85] Przed ciążą sporadycznie pamiętałam żeby mi się cokolwiek śniło, a teraz codziennie jakieś dziwaczne historie :p

reklama
Do góry