reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wiem że pisałaś że już coś czujesz :) ja nie czułam właśnie "rybki " tylko od razu kopniaki i nawet mój M poczuł dwa kopniaczki :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż też dzisiaj poczuł nareszcie kopniaczki akurat maluszek opsypał mnie serią na którą nareszcie mąż się załapał[emoji14]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A na ta bajaderke to ja mowie ziemniaczek i nigdy slowa tamtego nie slyszalam[emoji3]

Ciocia wikipedia podpowiada: Bajadera (inaczej bajaderka, kartofelek lub ziemniaczek)

f2w3d5qpsucmpe5w.png

Co spotykam kogos znajomego to slysze " 5 miesiac ? O jej nie widac " potem w domu zdejmuje kurtke podciagam bluze i co widze calkiem spory bebenek :D dobrze sie maskuje :) wogole czuje sie troche skrepowana jak znajomi wyczekuja zeby zobaczyc u mnie wielki brzuch i sie pogapic. " juz masz brzuch , pokaz" dobrze ze jest chlodno to pod swetrami za duzo sobie nie poogladaja :) nie lubie nie potrzebnego zainteresowania moja osoba :)

Kiedys jak baba w biedronce zobaczyla moje wlosy zaczela robic mi zdjecia dla swojego fryzjera a ja myslalam ze leb w jablka wsadze.

Jolka

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/

Ja kupiłam fajny płaszczyk na olx taki w kształcie litery A i ma dużo miejsca na rosnący brzuszek... Nawet powiększający biust znajdzie swoje miejsce... Jestem z niego bardzo zadowolona a już myślałam że też nie będę miała co na siebie włożyć zimą tym bardziej nie uśmiechało mi się kupować kurtki zimowej której później już nie wykorzystam

Ja kupiłam fajny płaszczyk na olx taki w kształcie litery A i ma dużo miejsca na rosnący brzuszek... Nawet powiększający biust znajdzie swoje miejsce... Jestem z niego bardzo zadowolona a już myślałam że też nie będę miała co na siebie włożyć zimą tym bardziej nie uśmiechało mi się kupować kurtki zimowej której później już nie wykorzystam

Mam nadzieje ze tez taki zloty lup mi sie trafi :)

reklama
Do góry