reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia pisze:
Teraz mnie dopadło... wszystko na raz... najpierw zaczęły mnie boleć plecy, potem brzuch z jednej strony (zapewne wiazadla - ale to już przeszlo), potem mnie wzdelo okropnie (i brzuch cały napięty ) i zaczęło mi jedzenie podchodzić do gardła
Paulyna pisze:
w ogóle zjem lekkie śniadanie i brzuch odrazu wypchany
Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak. Było wszystko fajnie, a tu praktycznie z dnia na dzień niemalże to samo, co Was. Jestem troszkę spokojniejsza :)
W ogóle brzuszka praktycznie wcale nie było widać, a teraz jak mi nagle urósł, to od razu solidna piłeczka :) Jak Marcin wczoraj machnął kopniaczka, to było to już zauważalne ;)

U mnie P byl rano z paskudami [emoji3]
1478159271-1d1mld.jpeg

f2w3d5qp2jas023q.png

Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak. Było wszystko fajnie, a tu praktycznie z dnia na dzień niemalże to samo, co Was. Jestem troszkę spokojniejsza :)
W ogóle brzuszka praktycznie wcale nie było widać, a teraz jak mi nagle urósł, to od razu solidna piłeczka :) Jak Marcin wczoraj machnął kopniaczka, to było to już zauważalne ;)
I nagle ten brzuch nie wiadomo skąd wyskakuje! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A'gusia pisze:
I nagle ten brzuch nie wiadomo skąd wyskakuje
Otóż to. Tak się zastanawiam, jak Marcin tam się wcześniej mieścił, skoro mu tak mało miejsca wystarczało :D
A'gusia pisze:
zjadłam na śniadanie 4 śliwki suszone namoczone w wodzie i 250gr mango i już jestem pełna
Ja potrafię jedną kajzerkę męczyć z dwie godziny :D

reklama
Do góry