reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ale też tak macie ze jak w grudniu w sklepach pachną mandarynki to kojarzy się to Wam ze świętami? [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
taaaak :d kocham mandarynkiAle też tak macie ze jak w grudniu w sklepach pachną mandarynki to kojarzy się to Wam ze świętami? [emoji4]
Hej dziewczynki :* Życzę Wam wesołych i spokojnych świąt :* żebyśmy mogły sobie trochę pojeść, bez żadnych wyrzutów i konsekwencji na wadze większej
Do usłyszenia :*
Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*
Ja kawka, śniadanko, pakowanko i jedziemy do teściów, odezwę się tu pewnie po powrocie.
Buźka :*
no ktoś tu pisał, że mandarynki fałszują wynik... jak zjesz pewnie ze dwie nic się nie stanie, ale ja wolałam sobie odpuścić, żeby wynik był spoko i żeby nie musieć tego powtarzaćOjej a ja się umowilam na krzywą na 27 żeby 26 słodyczy nie jeść ale nie sądziłam ze dotyczy to również mandarynek! Aaaaa! To teraz już nie wiem jak ja przeżyje te święta! [emoji54]
kama8-)
Zaangażowana w BB
Życzenia zapożyczone z konta Siostra Ania na Facebooku swoją drogą polecam jeśli ktoś nie zna.
Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Kleinekatia
Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120ja zjadlam trzy na 12 h przed krzywą i wyszło okej xP
Moja niunia dzis na usg otworzyła oczka!
reklama
aga6
moze to przez cos innego?Ja zjadlam 10 mandarynek mniej wiecej od 15-22h i rano na czczo mialam 120![]()