reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja więcej śluzu mam gdzieś od 2 tygodni ale dziś pierwszy raz znalazłam w nim smużkę krwi...
Edit..
ja jestem w ogóle jakaś beznadziejna..[emoji57][emoji57][emoji57] ale dopiero zaczęłam czytać co to ten czop śluzowy.. to na bank mi też powoli coś odchodzi ale bez krwi i od pojawienia tego śluzu to właśnie zaczęłam czuć że seks jest beznadziejny.

Na kiedy masz termin ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie wiedziałam że istnieje czop :) dowiedziałam się w szkole rodzenia ;) sporo dziewczyn o nim nie wie i pędzą z nim do szpitala podobno czasem nawet zabierają ze sobą czop by pokazać cóż to takiego z nich wypadło :)
Termin z ostatniej miesiączki 5.03 a z usg 28.02.
3 tyg temu doktor mówił że mam miękką szyjkę ( i 1cm rozwarcia) i stawia na termin z usg.
W ten piątek na wizycie zbadał (rozwarcie 1,5cm) i mówi że pewnie za szybko nie urodzę i na kolejną wizyte 3.03 przyjdę.

Justyna pewnie zadzwonię albo do swojego gin to mi polozna powie jaki wynik jak nie bd na necie bo ciekawa na pewno bede[emoji12] ale jakos przekonana jestem ze mam hehehe zobaczymy.

Alexhi a jakie ksztalty piekne! I wlosy

Mi chyba nic nie wychodzi.mam globulki wiec ciezko stwierdzic czy to tabletka a moze czop skorp nigdy go nie.widzialam a nie macam tego[emoji12] niedlugo koniec tych na rano wiec sie dowiem[emoji12]ale dziecie ma tam siedzieć jeszcze ponad 3tyg minimum bo mamusia nie gotowa wiec niech sie slucha[emoji12]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja też nie wiedziałam że istnieje czop :) dowiedziałam się w szkole rodzenia ;) sporo dziewczyn o nim nie wie i pędzą z nim do szpitala podobno czasem nawet zabierają ze sobą czop by pokazać cóż to takiego z nich wypadło :)
Termin z ostatniej miesiączki 5.03 a z usg 28.02.
3 tyg temu doktor mówił że mam miękką szyjkę ( i 1cm rozwarcia) i stawia na termin z usg.
W ten piątek na wizycie zbadał (rozwarcie 1,5cm) i mówi że pewnie za szybko nie urodzę i na kolejną wizyte 3.03 przyjdę.
Hej, tez chodzilam z rozwarciem 2cm a zaraz po badaniu ginekologicznym zauwazylam odrobine krwi na bieliznie.. dwa dni potem urodzilam :) moze cos ruszylo?

czulam lekkie bole okresowe od tej wizyty, ale nie przejmowalam sie nimi. Czop wylecial jak pekly wody.

Może coś się zaczeło... nie wiem zobaczymy... :)
Po badaniu w piątek nic nie było krwi, nigdy nie miałam po badaniu krwi - doktor jest bardzo delikatny. Raz w życiu po badaniu widziałam krew to było 2 tyg temu jak położna mnie zbadała i weszła w kanał szyjki dotykając główki dziecka. Szczypało mnie wtedy... pod wieczór już śladu nie było...

Mi tez położna tłumaczyła ze jak odejdą wody to na spokojnie wszystko a jak zacznie bolec to weź paracetamol doradzała tez prysznic bądź kąpiel i jak skurcze będą regularne albo jak będzie bolec nie do wytrzymania to wtedy przyjeżdżać...ja juz nockę mam z głowy...dzięki kochanemu mężusiowi ale z nim to ja sie rano policzę...szkoda mi nerwów...ja nie wiem po co ja wczoraj czekoladę kupowałam z orzechami...z sprzątaniem i odkurzaniem nie czekałam na męża nawet wyprasowałam resztę ubrań...on sie przekona ze nie potrzebuje jego pomocy w niczym...a pogadać z nim pogadam na temat szacunku bo on nie dość ze mojej pracy nie szanuje to jeszcze nie umiał uszanować ze poszłam wcześniej spać tylko musiał mnie obudzić, a wie ze mam słaby sen i problem z spaniem...

Dziewczyny ja to mam jakieś załamanie.. nie dosyć że w pół lazilam wczoraj.. (już lepiej a nawet dobrze[emoji106][emoji106][emoji106]). Wszystko mnie ciągnęło.. moje pozytywne myślenie gdzieś się zapodzialo.

To jeszcze tak mi rozstepy wychodzą.. normalnie przez ten tydzien - codziennie nowy okaz.. tak się poryczalam wczoraj ze masakra. [emoji17] jestem załamana.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Smaruj intensywnie to troche zrobia sie mniej widoczne pewnie[emoji8][emoji8][emoji8]bedzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]ja sie codziennie ogladam nowy mieszkaniec skory jest ale narazie pusto tylko ze jeszcze przedemna sporo

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Hej:) ale mi sie galeria brzuszków pokazała:) fajnie, słodkie są:)
Dziewczyny jak Wy na początek marca to niedługo sie zacznie! :)

Do góry